Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuální zprávičky a informace

Příspěvky

batožiny

29. 4. 2013

V pondělí 29. 4. v době od 17.30 do 18.15hod budu na klubovně Popovjánku, kde si můžete přijít vyzvednout věci, které se převážely autem - spacáky, batohy, tašky, plavky, ručníky... atd.
Kdo nemůže přijít dnes, vyzvedne si věci v pátek, příp. mi zaviolejte a domluvíme se, kdy by vám to vyhovovalo. Ještě prosím: Kdo má doma souborový kroj, ať ho dnes nebo nejpozděj v pátek na zkoušku přinese!!!
Děckám ještě jednou díky za pěkný zážitek a pocit, který jsem z vystoupení měla - opravdu jste se snažily a bylo to poznat!!!
Dospěláckému doprovodu včetně posádky doprovodného vozidla moc děkuju za pomoc, trpělivost, vydanou energii a Váš čas, který jste určitě mohli strávit odpočinkem a relaxací.
Ale věřím, že to za ten zážitek stálo a doufám, že budeme i na zkouškách a dalších vystoupeních v tomto duchu pokračovat. Držím nám všem palečky! Jitka :-)

 
Celý příspěvek

vzkaz od Zuzky

26. 4. 2013

Jituš nenapsala, že děcka budou mít zajištěnou i svačinu s pitím do vlaku na cestu domů. Na neděli jim žádné jídlo nedávejte.
s oblečením to taky nepřehánějte, myslím, že bude stačit jenom to, ve kterém pojedou tam, když se ušpiní, oblečou si po vystoupení, to, v čem vystupovali, kdyby bylo nejhůř. A určitě to znáte, že v čem z domu odjíždí v tom se i vrací, když je nepošleme převléct :-)
auto bohužel není nafukovací, a spacáky s rekvizitami toho místa zaberou dost.

tak nám popřejte pevné nervy a hodně štěstí!!! :-)
 
Celý příspěvek

kalkulace soutěž

25. 4. 2013

Psala jsem, že účastnický poplatek je 650,- Kč/dítě.
v této částce jsou zahrnuty platby: doprava vlak + bus, večeře, snídaně, oběd, vstupné do aquaparku, účastnický poplatek v soutěži. Děckám pak dejte kapesné přiměřené, nebudou mít moc možnost utrácet. Ve škole při soutěži bude malý bufet, kde si mohou koupit pití, příp. nějaký oplatek (ale pití budeme mít taky svoje), v restauraci mají večeři objednanou a je zahrnuta do kalkulace, po soutěži a večeři spíme na škole, kde už žádný program ani bufet nebude. V neděli připravíme dětem snídani a ještě dostanou svačinu na cestu, spolu s oplatkem a ovocem. Pak jedem do aquaparku, oběd máme zajištěný přímo v Babylonu a odtud se hned přesunujeme na nádraží a odjíždíme. Největší možnost nakupovat budou mít asi v Pardubicích, kde budeme čekat na přípoj, kde by si mohli rozumně ( a pod naší kontrolou) koupit nějaký mls nebo jídlo na zbytek cesty. Pro přehled uvádím ještě kalkulaci všech nákladů:
Doprava vlak 7.500,-
Doprava bus  3.200,-
Večeře 2.800,-
Snídaně, svačina na zpát. cestu 1.100,-
Vstupné aquapark 7.500,-
Oběd  2.700,-
účast. poplatek v soutěži 1.740,-
doprovodné vozidlo 2.500,-
celkem cca 29.000,-  z toho 13.650,- je účastnický poplatek dětí,
zbytek se hradí z účtu souboru a příspěvků od sponzorů
 

 
Celý příspěvek

soutěž doplnění

24. 4. 2013

doplňuji:
průkazku na slevu jízdného (doklad o totožnosti s fotografií) jak jsem psala dříve - zjistili jsme že ho nebudou potřebovat, tak vemte pouze průkazku zdrav. pojišťovny

jídlo na cestu - dejte děckám svačinku do vlaku (sami víte kolik toho sní - myslím, že moc ne), pak druhou svačinu (např řízek s chlebem) a nějakou sušenku, nebo tatranku - budou jíst ve vlaku, po příjezdu na místo budou hned prostorovky, pak za půl hodiny začíná soutěž, průběžně podle rozpisu vystoupení by si vzali druhou svačinu - moc času na nějaké bufetování tam asi nebude. Po skončení soutěže jdeme na večeři. Opravdu jim jídlo dejte s rozumem - jinak to budou vyhazovat, nebo povezou zpátky domů. Prosím !!!, nepřehánějte to ani se sladkostma a už vůbec ne chipsy!!! 
Pití na cestu - stačí pití do vlaku, na místě budeme mít pro děti dostatek balených vod, zbytečně by měly těžké bágly!!!
Oblečení - kostýmy na tancování - většinu zajištujeme a chystáme my, dětem přineste pouze ty věci na tančení, o kterých jsem psala v předchozím příspěvku. Přineste je ve čtvrtek na zkoušku, budeme každému chystat vak se jménem a jeho kostýmy, který bude brát doprovodné vozidlo.
Oblečení - na cestu a na pobyt - na cestu budou mít předpokládám kalhoty, tričko, mikinu, bundu apod., v tom zase pojedou zpět.
Do tašky označené jménem dejte oblečení na spaní, náhradní spodní prádlo a ponožky, plavky, ručník a hygienické potřeby - tašku přineste také na zkoušku. naložíme ji do auta.  

Spacák přineste na čtvrteční zkoušku - karimatky neberte!

 

 
Celý příspěvek

soutěž

22. 4. 2013

zkouška: čtvrtek 25. 4. - 1.skupina v 17 hodin  
                                        2.skupina v 18 hodin
                pátek 26. 4. 1. skupina - v 16 hodin
                                    2. skupina - v 17 hodin
na zkoušku ve čtvrtek přineste oblečení, které máte mít na vystoupení z domu, budeme všechno balit do sáčků, pro každého zvlášť. Nejpozději v pátek přineste i spacáky.
         
informace zde!

Vážení rodiče, pokud budete potřebovat cokoliv si ověřit, zeptat se, kdykoliv volejte, nejlépe co nejdřív, v sobotu už bude pozdě zjistit, že jsme si v něčem neporozumněli :-)  ! Na zkoušce by měly děti říct, kdo jak pojede na vlak.nádraží. Kdyby se někdo opozdil, abychom ho mohli kontaktovat. Zatím díky za trpělivost a pochopení. J.

 
Celý příspěvek

info Tábor 2013

16. 4. 2013

Pojeďte s námi na letní tábor - informace

 
Celý příspěvek

Český Dub 2013

5. 4. 2013

Tančíme pro radost - Český Dub - 27. - 28. dubna 2013
XIV. ročník taneční soutěže o putovní pohár města Český Dub
odjezd sobota 27.4. ve 4 hod vlakem ze Starého Města (dopravu dětí do St. Města zajistí rodiče), příjezd do Liberce v 10 hod, odtud bude zajištěna přeprava do Českého Dubu autodopravcem.
Vlastní soutěž začíná ve 13 hodin ve sportovní hale ZŠ Český Dub (před tím proběhnou prostorové zkoušky).
Přespání je zajištěno v budově základní školy. 
Strava: s sebou jídlo na celý den, sobotní večeře, v neděli snídaně a oběd bude zajištěno.
V neděli odjezd do Liberce (soukromým dopravcem) - program dle možností
odjezd z Liberce předběžně stanoven na 14 hod s příjezdem do Starého Města ve 20.40 hod.
Upřesním a bližší informace doplním do 14. dubna.

 
Celý příspěvek

soustředění 2013

5. 4. 2013

Soustředění souboru 20. - 21. dubna v Rekreačním středisku Monte Lope, Lopeník
odjezd - sobota 20.4. v 8.00hod ze zastávky u kostela - sraz na zastávce v 7.45 hod!!!
návrat - neděle 21. 4. v 17.30 hod do Popovic.
účastnický poplatek 300,- Kč na osobu
s sebou - zdravotní průkazku!!! deníček, psací potřeby
oblečení do přírody (s ohledem na počasí), pevné boty,
oblečení na zkoušky, boty na tančení!, hygienické potřeby.
přihlášky odevzdejte do pátku 12.4.2013 - přihláška

 
Celý příspěvek