Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuální zprávičky a informace

Příspěvky

zkouška 10. a 17.6. + rozlúčka

9. 6. 2016

Ahoj, blíží se nám konec školního roku, žádné vystoupení už není v plánu, tak asi hodně z vás nemá na Popovjánek náladu nebo má jiné aktivity. Pokud ale není zkouška předem zrušena, bylo by dobré, alespoň poslat SMS nebo mail, že nepřijdete. Minulý týden tak proběhla zkouška 1. a 2. skupiny s poloviční účastí, zkoušku 3. skupiny, kde přišly čtyři holky, jsme rozpustili. Poprosila bych o trošku víc zodpovědnosti a ohledu na ostatní děcka i na nás vedoucí. Díky!

Každopádně s ohledem na tyto skutečnosti už zkouška do konce školního roku nebude.
Na první zkoušce se sejdeme kvůli nácvikům na slavnosti vína v pátek 19. srpna - jednotlivé skupiny v tradičních časech (v 16, 17 a 18 hodin).
Doufám ale, že se v plném počtu sejdeme na souborové předprázdninové rozlučce 19. 6.! Těšíme se na Vás!   pozvánka na rozlúčku   

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

video z vystoupení pro maminky

27. 5. 2016

Podívejte se na kompletní video z vystoupení pro maminky:
TADY

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

a zase ty kroje... a zase fotky...

26. 5. 2016

Prosím ještě jednou, kdo má doma dívčí kroje - rukávce, přední modrá nebo červená sukně, zadní bílá - přineste je nejpozděj v pátek na zkoušku, potřebujeme je přes prázdniny zkompletovat, opravit, případně nechat došít některé součásti. Bohužel se chybějící kroje neobjevily, zkuste se opravdu doma mrknout, případně se poptat.... nikomu hlavu neutrhnem, podstatné je, aby se kroje našly.
Fotky, video... opětovně posílám prosbu - pokud máte nějaké zajímavé fotky z akcí Popovjánku, ráda je přidám do našeho fotoalba - stačí je poslat přes úschovnu, případně dodat na CD nebo flash disku, stejně tak i video... Díky předem.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

ještě k jarmarku...

26. 5. 2016

Ahojky, se zpožděním se vracím k poslední akci, kterou bylo vystoupení na jarmarku řemesel. Chtěla bych Vás všechny moc pochválit, (i když na zkoušce bych z vás nejradši udělala sádrové trpaslíky), všichni jste se snažili a bylo to poznat! Vystoupení se povedlo a ani nebylo poznat, že zkouška s muzikou proběhla v rychlosti krátce před vystoupením. Dík patří také rodičům, kteří moc pomohli s organizací, trošku zmatků bylo z naší strany, ale díky vám se vše zvládlo. Tak ještě jednou díky a podívejte se na fotečky, které pořídil Martin Šuranský.
Případně si můžete přečíst povídání o jarmarku a mrknout na ostatní foto.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Zkouška na Jarmark

17. 5. 2016

Děcka, vzhledem k tomu, že v pátek budeme mít plné ruce práce s přípravou jarmarku, zkoušku přesunujeme na čtvrtek 19. května - pro všechny od 17 do 18 hodin. Pásmo "Na měsíca mája" musíme trochu upravit a zkrátit, ale za hodinku bysme to měli zmáknout.
V sobotu 21.5. bude sraz ve 14.30 hodin u malého Amfíku - oblečení přijďte v krojích a vemte si s sebou věci na převlečení - kroje tam pak necháte. Po zahájení by měla být zkouška s muzikou na hale a vystoupení pak v 15.30 hod na malém Amfíku. Prosím rodiče, aby si děti pohlídali i o to, aby byly včas na srazu i na vystoupení. Nebude v našich silách je tam organizovat. Předem díky.
PS: Ještě jedna informace - nebo spíš prosba: Jarmark nepořádá Popovjánek, účinkující děti mají samozřejmě vstup zdarma, dostanou také jako vždy stravenky na pití a jídlo. Co se týká rodičů - 1 dospělý z doprovodu bude mít vstup zdarma - ostatní platí běžné vstupné. Volné vstupenky dostanou děti na čtvrteční zkoušce. Jarmark je finančně velmi náročná akce, předem vám děkuju za pochopení a respektování tohoto pravidla. J.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

ještě jedna prosba

9. 5. 2016

Prosím znovu všechny maminky holek, aby se opravdu podívaly, jestli nemají doma zapomenutý kroj - zřejmě se nám totiž nevrátily 2 modré a 3 červené dívčí kroje a chybí nám momentálně na vystoupení! Díky předem! J.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

zkouška s muzikou

9. 5. 2016

Ahoj všichni, doufám, že jste si už všichni odpočinuli a těšíte se na nedělní vystoupení! :-)  Ještě jednou díky dětem i vedoucím za 100% nasazení, výbornou práci i veselé zážitky na soustředění. Teď ještě vše dotáhnout do zdárného konce, aby to úsilí stálo za to. S ohledem na možnosti muziky, prosím o účast všech dětí na zkoušce, která se uskuteční:
ve středu 11.5.  - 2. a 3. skupina v 18 hodin, 1. skupina v 18.30 hodin - muzika přijede v 19 hodin (bohužel, dřív to nejde) - budeme se snažit, aby jsme vše stihli do 20 hodin vyzkoušet.
v pátek 13.5. bude zkouška pro všechny! od 17 do 19 hodin.
Sraz na vystoupení bude v neděli 15.5. ve 14 hodin. Program začíná v 15 hodin, trvat bude cca hodinu. Po skončení bude pro zájemce v přísálí promítání sestřihu videa a fotek ze soustředění.
Oblečení:
1. skupina: kroje - kluci drle a košile s vyšíváním, holky modré nebo červené šatky, na country - kluci rifle a souborové trička, holky souborové trička a modré country sukně
2. skupina: kroje - kluci drle a košile s vyšíváním, holky kroje s červeným fěrtůškem, na country - kluci rifle, košile dostanou, holky dostanou sukně a halenky.
3. skupina: kroje - kluci drle a košile s vyšíváním, holky kroje s modrým fěrtůškem, na country - kluci rifle, souborové trička (tančí s druhou skupinou), holky dostanou country šaty.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

POZOR!!! ZMĚNA!!!

3. 5. 2016

Milí rodičové, zejména maminky.... konečně tedy slíbená informace:
Všem, kterým komplikuju život, se opravdu moc a moc omlouvám, vzhledem k tomu, že (částečně i mou vinou) nemáme na neděli 8.5. muziku na vystoupení, rozhodli jsme se vystoupení posunout o týden, tzn. na neděli 15. května v 15 hodin. Nezlobte se, tato politování hodná událost se u nás stává jednou za 20 let.... :-(   Snad Vám bude odměnou vystoupení Vašich dětí. Jitka

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Tábor - poslední volná místa

12. 4. 2016

Kdo uvažuje, že by jel letos s náma na tábor, měl by se co nejdříve rozmyslet!
Zbývá posledních pár volných míst!!! přihlášky najdete tady

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

kroje

12. 4. 2016

Holky z druhé a třetí skupiny - podívejte se jestli doma nemáte kroje!!!
Pokud ano, přineste je prosím zítra na zkoušku!!! Dík předem.

 
Celý příspěvek