Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuální zprávičky a informace

Příspěvky

Poplesání...

5. 3. 2017

Milé děti, rodičové, dětský ples 2017 je za námi, a z našeho pohledu to vystihují tři slova: nádherné, dojímavé, jedinečné...  díky dětem, díky rodičům, díky všem co přišli a bavili se.... Díky vám všem!!! Dokola si přehrávám předtančení dětí, nástup s rodiči i skvělou zábavu... Byli jste nejlepší... To je důvod, proč člověk nelituje vynaloženého času ani úsilí... prostě DÍKY!!!! J.

A pokud budete mít sílu, úkld je v neděli od 13 hodin :-). Těším se na sdílení zážitků :-)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 1

generálka - pátek 3.3.

28. 2. 2017

pátek 3. 3.
všechny skupiny od 16.30 do 18.30 hod.
rodiče od 18 hodin - zkouška a chystání sálu, výroba chlebíčků

Dary do tomboly - pokud ještě někdo bude dávat - prosím!! nejpozděj ve středu nebo čtvrtek dopoledne na obec.

Sobota 4. 3. - DEN "D" :-)
15.30 hod. - holky z 2. a 3. skupiny, které mají šaty ze salonu DáMa
16.00 hod. - holky z 1. skupiny, které mají šaty ze salonu DáMa
16.30 hod. - všichni ostatní
Přicházejte, prosím bočním vchodem jako na zkoušku, přes podium do přísálí. Kulturní dům se bude pro veřejnost otvírat v 16.30 hodin.

Od 17 hodin by měl být v provozu fotoateliér J.A.M., který můžete využít a vyfotit se s dětmi hned na začátku, ještě před polonézou.

cca v 17.30 hod. předtančení polonézy - nástup společně s rodiči, pak vystoupení 1. skupiny, 2. skupiny, 3. skupiny, společný závěr a sólo s rodiči. Pak společné focení dětí na sále.
Tombola - prodej lístků po polonéze v předsálí, výdej přímých výher kolem 19.30 hod. Ve 20 - 20.30 hodin vyhlášení krále a královny plesu a losování hlavních cen.   

Dětský ples v Podolí - 12. 3. od 14 hodin - všechny skupiny - oblečení souborové - dopíšu. Jen u kluků by byla vhodná bílá košile a černé kalhoty (přinejhorším i černé rifle bez nášivek).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

aktuálně ke zkouškám atd.

23. 2. 2017

Připomínám termíny a časy plánovaných zkoušek: 

v pátek 24.2. - všechny skupiny od 16.30 do 18.30 hod.,
                           v 18.30hod. děti + rodiče - zkouška nástupu
                            - prosím o dochvilnost!!!, musíme to mít do půlhoďky
                              hotové, aby se mohl chystat sál na maškarní ples.

úterý 28. 2. (16, 17 a 18 hod.)
pátek 3. 3. všechny skupiny od 16.30 do 18.30 hod,  - zkouška s rodiči se domluví v pátek 24.2., uvidíme, jak vše půjde, pokud se to bude dát zvládnout, nejraději bychom vše připravili i secvičili v pátek a v sobotu přišli až na ples... Ale uvidíme, jak se bude vše zvládat - podstatné a nejdůležitější je, aby děti na zkoušky opravdu chodily!
Další zprávy a dotazy:

1. Prosím, napište mi co nejdřív do komentáře, jestli bude mít některá z holčiček jinou barvu šatů než bílou, předem díky! 

2. Dále prosím, kdo mně hlásil lidi do bufetu, ať se ozve - pamatuju si jen Alču Dítkovou, ostatní jsem neuložila v paměti, moc se omlouvám...

3. Dary do tomboly, prosím, přineste nejpozději v úterý do zkoušky nebo do čtvrtka na obecní úřad . Chystání tomboly je náročné, tak ať zvládáme.

4. Dětský ples v Podolí - 12. 3. nějak odpoledne - vystupovat budeme, ale musíme to trochu očesat: nebudeme v šatech z půjčovny a zvažuji možnost, že vystoupí jen dvě starší skupiny, ale to ještě musím vyřešit.

To je zatím vše - dotazy pište, mailujte...  :-) Dík. J.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

zkoušky na dětský ples - nové informace!

12. 2. 2017

Jak bylo uvedeno v předchozím příspěvku, zkoušky se budeme snažit mít dvakrát týdně. V prázdninovém týdnu budou takto:
úterý 14. 2.
v 16 hod 1. skupina, v 17 hod. 2. skupina a v 18 hod 3. skupina
pátek 17. 2.
v 16 hod. 1. skupina, v 17 hod. 3. skupina
( 2.sk. zkoušku nemá - většina dětí je pryč)
další zkoušky by měly být:
v úterý 21.2. (16, 17 a 18 hod.),
v pátek 24.2. - všechny skupiny od 16.30 do 18.30 hod.,
                           v 18.30hod. děti + rodiče - zkouška nástupu
úterý 28. 2. (16, 17 a 18 hod.)
pátek 3. 3. všechny skupiny od 16.30 do 18.30 hod,
sobota 4. 3. příprava sálu a generálka

Další info: Máme nabídku na vystoupení s předtančením polonézy v Podolí na plese dětí v neděli 12. 3. - týden po našem plese - šaty půjčené z DáMa Uh. Brod jsou předběžně zamluvené - půjčovné by proplácela Obec Podolí. Potřebovali bychom samozřejmě vědět, zda s tím souhlasíte a nemáte problém s termínem.
Dále: Velice děkujeme za už přinesené dary do tomboly a připomínám - dary do tomboly je možné přinést kdykoliv v pracovní dobu na OÚ Popovice nebo na zkoušku.
Předběžně upozorňuju na termín 25. března - kdy se v Uh. Hradišti koná přehlídka dětských folklorních souborů - pro nás by to byla určitě dobrá zkušenost.
Dík za pochopení a přeji pevné nervy v této hektické době! A nezapomeňte na pravidelný přísun vitamínů - ať Vás a hlavně děti bacily neskolí!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 1

zkoušky na dětský ples

5. 2. 2017

Ahojky, vzhledem k blížícímu se termínu dětského plesu a taky termínu prázdnin, jsme se domluvili, že se budeme snažit nacvičovat 2x týdně. Tento týden bude zkouška:
1. skupina - úterý 7.2. v 16 hod
2. skupina - úterý 7.2. v 17 hod.
3. skupina - středa 8.2. v 18 hod.
pátek 10.2. zkoušky v klasických časech
prosím všechny o účast, díky!!!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Dětský ples 2017 - informace II

26. 1. 2017

II. info k dětskému plesu 
Dětský ples 4.3. od 17 hodin
- děti předtančení polonézy - v cca 17.30 hod.
- rodiče: přivedou dítě při zahájení polonézy na parket
(jeden z rodičů - nejlépe kluka maminka, holku tatínek - ale není to povinnost, v případě sourozenců se podělí, nebo přivedou oba najednou, klidně můžete pověřit třeba babičku nebo dědečka :-) ) - prosím, pokud by s tím měl někdo zásadní problém, dejte mi co nejdříve vědět!!!
- děvčata budou mít společenské šaty - podmínkou je bílá barva a délka minimálně pod kolena (raději delší)
- kluci budou mít černé kalhoty (ne rifle!), bílou košili, motýlka, případně vestičku (není nutná) 
- půjčení šatů je domluveno ve Studiu DáMa v Uh. Brodě - viz odkaz v předchozím příspěvku... domluvte si návštěvu, nahlaste, že šaty půjčujete na dětský ples v Popovicích - domluvena je sleva (zatím nevíme kolik, je to dle množství půjčených šatů), šaty v sobotu na ples přivezou, pomohou dětem obléct a pak si je zase odvezou nebo se domluvíme na vrácení až na místě, zaplatíte zálohu, doplatek vyřešíme až po plese. Doporučuju - objednat co nejdřív!
- samozřejmě šaty můžete mít odjinud, svoje, půjčené od známých, případně můžete použít i sukně a halenky ušité na první dětský ples - jsou různé velikosti, je nutné dát předem vědět a vyzkoušet
- maminky holčiček - pamatujte na to, že děti budou při polonéze tančit, zvolte jim k šatům vhodnou obuv - boty na vyšším podpatku nedoporučuju ani u nejstarších holek!
- prosím o přispění do tomboly - každý dle svých možností - mějte na paměti, že je to dětský ples, podle toho dary do tomboly volte.... pokud byste i požádali nějaké známé podnikatele, sponzory budeme rádi - každé dítě, které bude tančit na plese dostane jednu obálku na generálce, další si pak můžete dokoupit na plese - pro firmy i soukromé osoby je možnost sepsání smlouvy o poskytnutí daru - stačí se přihlásit
- dále prosím o pomoc při obsazení obsluhy bufetu a ke vstupnému - neměli by to být rodiče dětí, které tančí polonézu..., zkuste se poptat známých, starší sourozenci (nejlépe nad 18 let)
- určitě bychom byli rádi, kdybyste nám pomohli s přípravou a výzdobou sálu a s přípravou občerstvení
- v rámci plesu bude mít opět v předsálí zřízen svůj mini ateliér paní fotografka p. Miklová z Dol. Němčí - která tam byla už i minule - na focení a objednávkách se konkrétně domluvíte na místě s ní.
- zkoušky zatím platí ve stejných časech, brzo je budeme ale zřejmě kvůli společnému nácviku spojovat a před plesem i přidávat mimořádné - moc prosím rodiče, aby jste termíny zkoušek -pokud nemáte opravdu vážný důvod- akceptovali a děti na ně posílali... 
- pokud potřebujete něco vědět, není vám něco jasné, potřebujete si cokoliv ověřit - volejte, pištedo komentů nebo na mail, esemeskujte...
DÍKY ZA SPOLUPRÁCI!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

nové fotky a videa + kontakt

21. 1. 2017

Podařilo se mi najít čas na aktualizaci... otevřete si rubriku: Uskutečněné akce - najdete nové fotky a videa.... ať se líbí :-)

Kdo má zájem využít:
Kontakt na svatební studio DáMa Uh. Brod - půjčovna - nezapomeňte nahlásit, že patříte šaty půjčujete na Dětský ples v Popovicích!
http://www.studio-dama.cz/
603 583 128 Dagmar Vystrčilová
774 602 773 Marina Cábová

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Dětský ples - schůzka

14. 1. 2017

Dětský ples se koná 4. března. Děti budou opět tančit polonézu. Půjčení šatů je domluveno ve studiu DáMa v Uh. Brodě, které by pak šaty na ples přivezlo, děti pomůžou obléct a šaty pak zase odvezou. Podle počtu půjčených šatů se bude rozpočítávat cena.
Chtěla bych poprosit, jestli bychom se mohli na chvilku sejít ohledně organizačních věcí týkajících se plesu, v pátek 20. ledna po besídce v 19 hodin v přísálí. Přijďte prosím jeden zástupce rodičů nebo někoho pověřte, ať se můžeme domluvit. Děkuji. J.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 2

Foto a video

14. 1. 2017

Prosím rodiče, pokud někdo má, o poskytnutí videa z vánočního zpívání na KD (18.12.2016). Pokud máte fotky a videa i z dalších akcí loňského roku, budu za poskytnutí moc vděčná. Mohli bychom se na ně podívat i na besídce, a hlavně potřebuju aktualizovat souborovou foto-kroniku. Díky!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Souborová besídka 20.ledna 2017

13. 1. 2017

V pátek 20. ledna v 17 hodin se v přísálí KD uskuteční souborová besídka. Přijďte v plném počtu - Ježíšek tu pro vás nechal ještě nějaké ty dárečky! A klidně sebou vezměte i rodiče! Máme pro vás připravené hry a soutěže, u kterých se určitě nudit nebudete! Těšíme se na všechny!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 2