Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuální zprávičky a informace

Příspěvky

zkouška navíc

5. 2. 2014

Ve čtvrtek 6.2. v 17 hodin má mimořádnou zkoušku 1. + 2. skupina - prosím přijďte všichni! nejmenší mají zkoušku klasicky v pátek od 16 hodin. Vystoupení je v sobotu 8. února na kulturáku. Sraz v 16 hodin. na klubovně.
oblečení na vystoupení: holky: tričko Popovjánku, kárová sukně, kluci: tričko Popovjánku, černé rifle (kalhoty). Vystoupení bude zhruba v 17 hodin, trvá asi 15 minut a jdete domů. Díky za dochvilnost!
PS: kdo z holek má ještě doma bílé halenky z dětského plesu - prosím přineste je!
 
Celý příspěvek

vystoupení zahrádkáři

28. 1. 2014

V sobotu 8.2. se uskuteční tradiční výroční schůze ČZS v Popovicích na KD. Tradiční bod programu je také vystoupení Popovjánku. Pilně nacvičujeme, sestavy se dozví děti tento pátek. Jen předběžné informace: začátek akce je v 17 hodin - předpokládaný sraz bude v 16.30 hod, v 17.10 vystoupení - asi 15 minut a pro děti akce končí. Bližší info dám o víkendu.

 
Celý příspěvek

fotky z plesu

28. 1. 2014

moji milí, konečně jsem dala dohromady fotečky z plesu, velký dík za ně patří Marťovi Šuranskému a Pavlu Princovi - jsou fakt parádní... tak se pokochejte...
http://jinova69.rajce.idnes.cz/
velký dík samozřejmě patří celému týmu vedení Popovjánku: Zuzance, Martičce a Kájovi... jste nejlepší!

 
Celý příspěvek

prostě krásné

19. 1. 2014

Chtěla bych poděkovat všem dětem z Popovjánku - byly jste úžasní, krásní, jako andílci!!! A taky velký dík všem rodičům, za zapojení se do příprav, pomoc při chystání a vůbec podpoře tohoto šíleného nápadu.... tušila jsem, že by to mohla být dobrá akce, ale že to bude taková pecka to jsem fakt nečekala. Díky všem, kteří se zapojili a zřejmě dali vzniknout nové tradici - Dětského plesu v Popovicích! Ta tombola mě samozřejmě mrzí, ale snad vám to a hlavně dětem, vynahradíme na dalších akcích. Dík za pochopení! A pokud by chtěl někdo pomoct při úklidu - sejdeme se na KD zítra v 16 hodin. Tak dobrou noc, myslím, že se mně bude zdát o malých princích a krásných princeznách :-)
polonéza

 
Celý příspěvek

poslední info k plesu... snad :-)

14. 1. 2014

Další zkouška je ve čtvrtek 16. ledna v 17 hodin na KD - holky dostanou ještě halenky.

V sobotu 18. ledna je sraz ve 13 hodin - ještě v civilu :-)
Děti budou zkoušet a prosím rodiče, kteří by nám chtěli pomoci, aby přišli také. Bude se chystat sál, bufet a maminky prosím o pomoc při přípravě chlebíčků. Je třeba ještě trochu upravit přísálí, aby se tam mohli děti případně převléct. Předpokládám, že pokud nás bude dost, budeme mít tak v 15 hodin hotovo a můžete se doma i s dětmi v klidu připravit a přijít pak krátce před začátkem plesu - tak cca 16.50hod. Chtěla bych vás poprosit, ať máme trochu přehled, můžete mi napsat na mail, příp. sms zprávu, s kým můžeme počítat na chystání, případně na úklid?
V případě většího zájmu bychom mohli rozložit síly. :-) Moc děkuju. J.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

připomínka

13. 1. 2014

Další zkouška na dětský ples se koná v úterý 14. ledna v 17 hodin v KD. Prosím o dochvilnost. Pokud bude chtít ještě někdo přispět do tomboly, prosím, aby dar přinesl na zkoušku příp. na obecní úřad nejpozději do čtvrtka 16. 1. 2013. Děkujeme.
Maminky daly k dispozici: bílé dívčí boty č. 35, chlapecké boty č. 35, 40 a 41, a ještě černé kalhoty. Jsou na KD, pokud by měl někdo zájem, může si přijít vyzkoušet.   

 
Celý příspěvek

změna !!!

10. 1. 2014

Prosím, kdo bude číst - dnes - pátek 10.1. bych chtěla poprosit děcka z 1. skupiny aby přišli hned v 16 hodin!!! Díky za vyřízení dál. J.

 
Celý příspěvek

dětský ples - tombola

10. 1. 2014

Vzhledem k tomu, že se lidé ptají, tady jsou informace ohledně tomboly:
Požádali jsme rodiče (a ti mohou požádat další lidi - zaměstnavatele, podnikatele, přátele :-) ) o přispění do tomboly - hodnota daru není stanovena, každý ať zváží dle svých možností - není to povinnost!!! Mělo by se ale vždy jednat o dar vhodný do dětské tomboly ( např. flaška fernetu by se tam asi špatně vyjímala :D) - hračky, hry, pamlsky (příp. finanční hotovost, která by se použila na nákup daru do tomboly).... Věci do tomboly je možno přinést na OÚ, případně na zkoušku Popovjánku. Předem děkujeme všem za příspěvek.
Ještě připomínám zkoušky:
pátek 10.1. - přípravka + 1. sk. od 16hod., 2.sk. od 17 hodin - POZOR ZMĚNA!!!
sobota 11.1. - všichni od 10 hodin
úterý 14.1. - všichni od 17 hod.
děkujeme za dochvilnost!  J + Z

 
Celý příspěvek

šaty k dispozici

8. 1. 2014

V pátek budou na zkoušce ještě k dispozici šaty na vyzkoušení a případné půjčení - sehnaly je maminka Terezky Kryštofové a maminka Vojty Šilhavíka - zatím máme dvoje (velikost odhaduji tak na výšku 152 - 160 a druhé tak na 140), možná budou ještě další. Můžete je holkám vyzkoušet.
Maminka Vojty Šilhavíka nabízí chlapecké boty cca vel. 40.

 
Celý příspěvek

pro maminky kluků

8. 1. 2014

Rada: od jedné z maminek, p. Potomákové, mám informaci, že v Uh. Hradišti na Mar. nám. (U Červenáka v přízemí) mají pro kluky kalhoty + vesta za 250,- Kč, pak je možné koupit celý komplet(kalhoty, košile, vesta, vázanka?) za 650,-, boty pro kluky mají cca za 250,- vedle na Magnumu... Kdyby měl někdo zájem... Jitka

 
Celý příspěvek