Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuální zprávičky a informace

Příspěvky

změna termínu zkoušek

20. 9. 2015

Ahojte děcka, prosím, mrkněte na změnu termínu zkoušek - máme tři skupiny, dáme to po hodině - uvidíme, jak budeme zvládat. Takže zkušebně: vždy v pátek žluťásci od 4 do 5, modrásci od 5 do 6, otakárci od 6 do 7 hodin. díky za pochopení a dodržování začátku zkoušky.
Pro nové zájemce, kteří by se chtěli přidat - přijďte to zkusit - každý pátek vždy v 16 hodin - nejlépe do konce října. J.

 
Celý příspěvek

Slavnosti vína 2015

8. 9. 2015

Zkouška pátek 11. 9. s muzikou!!!
žluťásci a modrásci v 16.30 hodin
otakárci v 17 hodin

Sobota 12. 9.
- odjezd svozového autobusu v 8.40 hodin POZOR!!! z odbočky k podolskému hřišti (za železničním přejezdem)!!!
DO KOMENTÁŘE U TOHOTO PŘÍSPĚVKU NAPIŠTE, KDO POJEDE BUSEM, KDO OS. AUTY!!! CO NEJDŘÍV, JE TO DŮLEŽITÉ!!! DĚKUJI
komentáře
Autobus nás vysadí na zast. B. Němcové v UH - odsud se co nejrychleji přesuneme k zimnímu stadionu, kde se náš mikroregion řadí do průvodu hned za Uh. Hradiště! (Popovice se řadí v rámci mikroregionu hned za Kunovice).
Po absolvování průvodu přijdeme na naše stanoviště u obchodní akademie (OA). Vystoupení dětí je pak plánované ve 13.45 hodin na podiu před OA. Prosíme rodiče, pokud to bude možné, aby si u OA po průvodu děti převzali a pak je zase přivedli zpět nejpozději ve 13.20 hodin!!! Po vystoupení už mají volno. Stravenky dostanou děti u OA - mohou si u stánku SDH Kunovice vyzvednout párky a pití - jídlo je třeba si vyzvednout do 13.30 hod. 
Autobus zpět by měl odjíždět v 16.30 hodin od ZŠ UNESCO - zastavuje ve všech obcích mikroregionu Dolní Poolšaví- případně raději hlaste řidiči.
Kroje oblečené, opasováky uvážeme na místě. Děti mají kroje rozdané, chybí nám dva modré dívčí kroje - nemá doma někdo zapomenutý??? Dík za info. Nebudeme mít žádný vozík, v průvodu není možné nést petky, nenoste ani igelitky - děti mají souborové taštičky ke kroji, ty mohou mít. Cokoliv budete potřebovat vědět - volejte, pište.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 20

mimořádná zkouška 8.9.

7. 9. 2015

POZOR!!!!!
Mimořádná zkouška na slavnosti vína se uskuteční v úterý 8. 9.
- také se budou rozdávat kroje!
Žluťásci od 16 do 17 hodin
Modrásci od 16.30 do 17.30hodin
Otakárci od 17.30 do 18.30 hodin

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

zkouška 4. 9. 2015

3. 9. 2015

Zkouška v pátek 4. 9. 2015

žluťásci + modrásci v 16 hodin
otakárci v 17 hodin

 

 
Celý příspěvek

Startujem!

25. 8. 2015

Zdarec děckáááá! určitě už nedočkavě čekáte, kdy se ozvu a kdy se už všichni zase budeme potkávat na zkouškách Popovjánku!!! :-)

Takže!!! první zkouška je v pátek 28. 8. 2015 - sejdeme se všichni v 16 hodin na klubovně - společně zahájíme, zatančíme, zazpíváme a budeme se připravovat na slavnosti vína, kde budeme mít vystoupení u obchodní akademie. Nejmladší budou mít první zkoušku slabou hodinku, starší hodinu a půl. Těším se na Vás a zvu také ostatní, Vaše kamarády a známé, kteří by se chtěli zapojit a v Popovjánku si to vyzkoušet. Jedinou podmínkou je chuť a věk minimálně 6 let dovršených v tomto roce.
Tak v pátek!!! Těšíme se na vás!!! J + Z

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Hvězdaaaaaaaaaaa!!!

23. 7. 2015

ahoooooj o prázdninách!!!
Doufám že si všichni užíváte prázdnin jak jen to jde, nemáte žádný úraz a nenudíte se. Napište, jestli jste zažili něco moc bezva, byli jste na prima výletě nebo na bezva dovči! Těším se na Vaše zprávičky a třeba i fotečky :-) !!! .... a aby jste na Popovjánek přes prázdniny úplně nezapomněli, hlasujte ve Hvězdě! Hlasovat můžete každý den, podmínkou je mít mailovou adresu... výherce získává nějaké ty koňurky navíc :-) ! Tak se zapojte! http://www.idobryden.cz/hvezda/

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Pátek 5. 6. 2015

2. 6. 2015

Ahojte děťátka,
tak se nám ten školní rok chýlí ke konci a jak bývá zvykem, souborové prázdniny začínáme dřív (taky je dřív končíme :-) ). Proto vás chceme pozvat na tradiční opékačku. Špekáčky, pitivo, chleba a něco na zub - vše bude připraveno. Ale zadarmo to nebude! Nejprve musíte projít cestou necestou a splnit několik úkolů. Přijďte v pátek 5. 6. do klubovny Popovjánku přesně v 17 hodin - sportovní oblečení, pevná obuv. A ještě něco: U táboráku bude probíhat program s názvem: "S televizí - bez televize" a vy budete jeho hlavními herci! Proto : připravte si jednotlivě, ve dvojicích nebo ve skupinkách scénky z pohádek nebo filmů, reklamu nebo něco jiného (vhodného pro děti!) z programu televizních obrazovek. Těšíme se na dobrou zábavu a veselé zahájení souborových prázdnin!
Rodiče prosíme, aby si pro děti přišli v cca 20.30 hod. - místo konání je tajné - vydejte se po žlutých fáborcích (značeno od Popobaru :-) ).   

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

video ze soustředění

1. 6. 2015

tak konečně jsem se dostala k tomu, abych sestříhala a na stránky umístila pár pohyblivých obrázků z našeho soustředění...  mrkněte a bavte se! :-))) J.
tady

 
Celý příspěvek

časy pravidelných zkoušek

21. 5. 2015

Pokud se nic nezmění, nebo nebude nějaká mimořádka, zapište si do deníčku, že pravidelné páteční zkoušky (tedy od pátku 22.5.) budou v tyto časy:
16 - 17 hod. žluťásci
17 - 18 hod. modrásci
18 - 19 hod. otakárci

sobotu 23. května máme vystoupení na Jarmarku řemesel na Amfíku. Tančí se pouze folklor: Vyjdi, vyjdi slunéčko, Husičky, Škola, Boty nebo sukňa, Páslo dívča páva, Svatoborský dvorek. Program začíná ve 14.30 hodin, Popovjánek by měl mít vystoupení přibližně ve 14.50 hodin. Před tím by měla proběhnout ještě krátká zkouška s muzikou. Sraz si dáme ve 13.45 hodin na hale v amfíku, oblečení v kroji, holky učesané, zapletené. Jarmark se koná za každého počasí, tak se případně pod kroj ještě dobře oblečte. Kdo si kroj nechal po vystoupení na klubovně, vyzvedne si jej v pátek!!! Děcka, nezapomeňte se podívat, kdo doma kroj má a kdo ne!!! V sobotu už já ani Zuzka nebudeme mít čas to řešit. Po vystoupení si děti převezmou rodiče, můžete si vzít věci na převlečení a převléct se na hale, aby jste si pak mohli jarmark ještě užít.  Prosím přijďte včas!

 
Celý příspěvek

vyúčtování soustředění

14. 5. 2015

Prosím všechny rodiče, aby si pozorně přečetli přiložené vyúčtování soustředění a své vyjádření doručili co nejdřív do zkoušky, na obecní úřad, mně, Martě, Karlovi nebo Zuzce! Děkuju předem! Vytištěný dopis rozdám dětem na zkoušce v pátek 15.5. - nemusíte si jej tisknout.... J. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0