Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuální zprávičky a informace

Příspěvky

Pro starší holky

12. 4. 2015

Slíbené texty pro starší holky - prosím, naučit nazpaměť!  tady

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Mimořádná zkouška

11. 4. 2015

V úterý 14. dubna se koná náhradní zkouška Popovjánku.
Mladší děti od 17 hodin, starší od 18 hodin!!!
(v pátek 17.4. vzhledem k tomu, že škola pořádá akci "Česko čte dětem" - zkouška Popovjánku nebude.)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Zkouška v pátek 3.4.

31. 3. 2015

Miláčci moji, asi vás zklamu: i když máte od čtvrtka 2.4. prázdniny, přesto se zkouška v pátek 3. dubna uskuteční!!! Prosím o účast všechny děti - máme toho dost na práci! Díky za pochopení! J.

 
Celý příspěvek

Táborníci, hlaste se!

23. 3. 2015

Tak se nám kapacita tábora začíná pěkně plnit! Doporučuju všem dobrodruhům, kteří se chtějí stát Strážci pramene Dlouhé řeky, aby s odevzdáním přihlášky moc dlouho neváhali!!!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Soustředění 2015

23. 3. 2015

Kdo ještě nemá přihlášku na soustředění souboru, které se uskuteční od 1. do 4. května 2015, prosím, stáhněte si ji tady a co nejdřív odevzdejte (nejpozději 15. dubna)! Jak je uvedeno v přihlášce, platba účastnického poplatku ve výši 800 Kč může být provedena v hotovosti nebo převodem na účet souboru. V případě, že se soustředění účastní sourozenci, pak každý z nich platí jen 600,- Kč. Díky!

 
Celý příspěvek

konečně: Tábor 2015!!!

15. 3. 2015

Máte rádi dobrodružství? Nejste žádné bábovky? Rádi se bavíte, soutěžíte?
Tak neváhejte a pojeďte s námi!!! - letáček
přihlášky, pokyny, potvrzení lékaře - tady

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Výroční členská schůze

11. 3. 2015

Ve středu 18. března se v 18 hodin v klubovně Popovjánku koná výroční členská schůze tanečního souboru Popovjánek s tímto programem:
1. Zahájení
2. Zpráva o činnosti v roce 2014
3. Zpráva o hospodaření
4. Plán činnosti na rok 2015
5. Změna statutu a návrh stanov dle NOZ
6. Informace k soustředění členů souboru
7. Diskuze
8. Závěr
Vzhledem k navrhovanému programu a projednávaným bodům žádám o účast zástupce všech členů souboru. Děkuji za pochopení.
Na schůzi budeme vybírat od rodičů dětí, které měly na Dětský ples šaty ze svatebního studia Dáma půjčovné ve výši 500,- Kč.
Těšíme se na hojnou účast i Vaše podněty a připomínky k další činnosti souboru.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

zkouška 13.3.2015

9. 3. 2015

Vzhledem k tomu, že jsou tento týden prázdniny - vyhlašuju na pátek i prázdniny Popovjánku, užijte si to, ať je pěkné počasí a můžete být co nejvíc venku! A v pátek 20. března všichni v plné síle na zkoušku! Ahoooj!

 
Celý příspěvek

oslavy narozenin

9. 3. 2015

Děkuju všem, kdo se podíleli na přípravách oslav, těm kteří se jich zúčastnili i těm, kteří se z různých důvodů zúčastnit nemohli, ale přesto byli v duchu s námi! Velký dík za krásné dárky, slova a za ten dárek největší. Moc si toho vážím. Články ze Slováckých novin a DDK jsou uloženy ve fotogalerii - tady, později přidám i fotky a video.
tady je odkaz na fotogalerii DDK
tady na Slovácký deník

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

6. 3. Setkání členů souboru

3. 3. 2015

Všem se moc omlouvám za opožděné zprávy - nestíhám čím dál víc...
takže fofrem:
1.) pátek 6.3. - zkouška nebude, protože se koná setkání bývalých a současných členů souboru - začátek je v 17 hodin, v KD, vstup hlavním vchodem, účast není povinná, ale budeme rádi když přijdete slavit s námi. Sebou je třeba si vzít pouze dobrou náladu! Předpokládané ukončení pro mladší ročníky bude kolem 20. - 21. hodiny.
Poznámka pro rodiče: (asi jsem na schůzce špatně vysvětlila), co se týká příprav na setkání členů - není třeba z vaší strany nic zajišťovat, pouze v pátek cca od 12 hodin budeme v kuchyni KD připravovat nějaké občerstvení - zatím jsme domluvené já, Zuzka, Monika, Ilona - tak kdyby ještě někdo z maminek se chtěl přidat - dejte prosím vědět SMSkou, ať tam o sebe nepackujem.

2.) ve středu 18. 3. v 18 hodin se koná výroční členská schůze - budou se schvalovat nové stanovy, přeměna sdružení na spolek a samozřejmě další body. Prosím rodiče dětí, které měly na Dětský ples zapůjčené šaty ze studia DáMa, aby přinesly na schůzi 500,- Kč jako doplatek půjčovného.

3.) Tábor Popovjánku se uskuteční v termínu od 6. do 15. srpna 2015 - místo konání: TZ Buchlovice - Smraďavka, cena 2.700,-Kč,- (v případě přihlášení sourozenců cena 2.500,- za jednoho). Pokud máte zájem, pošlete prosím předběžnou informaci na mail: popovjanek@seznam.cz. Přihlášky připravím až po setkání (během příštího týdne)

tak jenom telegraficky alespoň takto, jak bude víc času doplním další info, fotky atd... (podle mého diáře to vypadá že čas budu mět tak v červnu...:-( , tak prosím o trpělivost...) J.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0