Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuální zprávičky a informace

Příspěvky

Sobota 7. 2.

5. 2. 2015

Ahojky milí moji,  v sobotu 7.2. - (to je tuto sobotu!) by mělo být vystoupení pro zahrádkáře. Potřebovala bych vědět, kolik je vás provozuschopných - myslím tím, jestli vás neskolila chřipka či jiné bacily.
Určitě bych ráda něco oprášila se starší skupinou, u těch nejmladších uvidíme podle počtu až na zkoušce. Omlouvám se, že vám nedám přesnější informace, ale přednostně se řešil ples, do toho ta epidemie a teď opravdu nevím na čem jsme. Platí to, že pokud dáme dohromady alespoň nějakou menší sestavu, budeme vystupovat v sobotu 7.2. od 17 hodin v KD. Sraz v sobotu by byl nejpozději v 16.30hod. Páteční zkouška je klasicky od 16 a od 17 hodin. Prosím o kratičkou informaci - do komentu, mailu, smskou - s kým můžeme v pátek na zkoušku a v sobotu na vystoupení počítat. Předem díky! J.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

fotky od p. Miklové

4. 2. 2015

Paní Miklová na FB umístila fotky z plesu na objednání - mrkněte:
https://www.facebook.com/pages/foto-JAM/156491771088284

 
Celý příspěvek

po plese

1. 2. 2015

Dětský ples je za námi a opět se vydařil. Alespoň co jsme zatím slyšeli ohlasy účastníků. Ještě jednou děkuji všem rodičům, kteří se zapojili do příprav i do úklidu, za dary do tomboly a za velkou podporu. Dík patří také dětem, že to, i přes chřipku a počáteční nesnáze s nácvikem, zvládly na velkou jedničku se třemi hvězdičkami!!! A samozřejmě Zuzce, Martě a Kájovi - díky, díky, díky!!!
Tady je odkaz na fotečky od Martina Šuranského (Marťas moc děkujeme)
http://heleho.rajce.idnes.cz/2015.01.31_Detsky_ples_-_Popovice/
tady jsou fotky od Zuzky Bičanové (nechápu, jak to ta děvčica všecko zvládá - a je toho fakt hodně!) 
http://zuzanabicanova.rajce.idnes.cz/Detsky_ples_Popovjanek_2015/

Brzy přidám i video - fotky ve větším rozlišení pak budou ke stažení buď u mně nebo na uložišti - dám vám vědět.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

zkouška v pátek

27. 1. 2015

Milí rodičové, po dnešní zkoušce nezbývá než konstatovat, že máte šikovné děti! Takže: v pátek 30.1. bude zkouška už jen odpoledne od 16 hodin cca do 18 hodin a generálka bude tak jak se plánovalo - v sobotu od 10 hodin - současně s chystáním sálu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 1

boty

27. 1. 2015

...samozřejmě, že jsem na něco zapomněla! :-)

prosím a doporučuji! hlavně holkám, aby si na zkoušku přinesly boty, ve kterých budou tančit - ať si to vyzkouší na sále, jestli se jim to nebude moc klouzat!
...a ještě jsem chtěla poprosit rodiče, aby mně napsali sem do komentáře, nebo do SMS, kdo je ochotný jít do toho bufetu, případně ke vstupnému, nebo do šatny - je potřeba celkem 6 - 8 lidí. Prosím!!! napište i vy, kdo jste mně už říkali - nějak mně to hlava nepobrala... :-( ... Díky!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

info - dětský ples

26. 1. 2015

Tak se nám datum plesu nezadržitelně blíží - pilně nacvičujeme a hlavně se modlíme, aby nám další onemocnění ještě víc nezkomplikovala polonézu :-( ... Moc bych chtěla poprosit rodiče, aby opravdu dohlédli na to, aby děti přišly na zkoušky, pokud na každé zkoušce chybí 3 - 5 dětí (mnohdy i víc), je problém nacvičit, kdo má kde stát, odkud vycházet, apod. Předem děkuji za pochopení. A tady je ještě pár informací:
1. zkouška v úterý 27. 1. od 17 do 18 hodin - všichni společně, od 18 do 18.30 starší holky
    zkouška v pátek 30. 1. - vzhledem k tomu, že mají děcka prázdniny, bych chtěla udělat takové menší soustředění - navrhuji udělat zkoušku od 10 do 11.30hodin a pak od 16.00 do 18.00 hodin - prosím, kdo by s tím pátkem měl problém, dejte mi vědět sem do komentáře nebo SMS. Díky.   
2. Tombola - Připomínám, pokud jste rozhodnutí do tomboly nějakým dárkem přispět, nebo máte možnost od nějakých sponzorů (firem či podnikatelů) získat příspěvek do tomboly, aby jste věci dodali v úterý na zkoušku nebo nejpozději do čtvrtku na obecní úřad. S tombolou je hodně práce, tak ať to stihneme. Pokud by někdo potřeboval, můžeme sepsat dohodu o daru (pro odečet z daní - nebo jen pro potvrzení, stačí se ozvat). Co se týká prodeje tomboly, na schůzce s rodiči se dohodlo, že na páteční zkoušce nebo nejpozději na sobotní generálce budou mít rodiče dětí, které tančí polonézu, možnost si vybrat a zakoupit jednu obálku s losy. Děkujeme!
3. Svatební salon DáMa - šaty, které jste si zamluvili přiveze v sobotu před čtvrtou hodinou, takže, kdo se bude oblékat až na KD, přijde na kulturák v 16 hodin. Salon pomůže s oblékáním dětí a kolem 18.30 hodin předvede malou přehlídku svých modelů. Po 19. hodině by měli odjíždět. Pokud se na místě nedomluvíte jinak, šaty, které půjčují dětem, si zase odvezou (museli byste dětem vzít něco na převlečení, protože nepředpokládám, že budeme končit s plesáním před devátou :-) ) , nebo se s nimi domluvit, že jim šaty přivezete sami.
4. Profesionální fotografka paní Miklová nabízí své služby - přijede na ples, zřídí si tam menší fotoateliér a vy budete mít možnost si s ní na místě domluvit focení Vás a Vašich dětí do rodinného alba - na ceně a způsobu dodání fotografií se domluvíte přímo tam. Pokud se chcete podívat na její práci mrkněte na internet - jsou to moc pěkné fotky.... http://www.fotojam.cz/index.html 
    Jinak na plese - polonézu a veškeré dění - bude fotit náš osvědčený a skvělý fotograf Ing. Martin Šuranský a vystoupení bude  natáčeno na 2 nebo 3 kamery. Z fotek a videa se pak bude dělat sestřih, který Vám dáme k dispozici. Jenom jsem chtěla poprosit, byste na fotografa a kamery trochu brali ohled, pokud si budete děti fotit nebo natáčet taky.   
5. Chystání KD, výzdoba, stoly, výroba chlebíčků - to vše - včetně GENERÁLKY! v sobotu 31.1. od 10 hodin!
To je zatím vše, co jsem měla (kromě šelestu a bušení) na srdci... Pokud nevíte, nejste si jistí: ptejte se - volejte - pište! 
Tak ještě jednou díky za ochotu, podporu a pochopení! Pevné nervy a široko daleko žádné bacily!!!  Jitka a Zuzka

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

PROSBA

23. 1. 2015

STALA SE NEMILÁ VĚC, DNES SE NA ZKOUŠCE ZTRATIL MOBILNÍ TELEFON. PROSÍM RODIČE, ABY ZJISTILI JESTLI NĚKDO Z DĚTÍ MOBIL NÁHODOU NESBALIL SE SVÝMI VĚCMI. DÍKY PŘEDEM ZA JAKOUKOLIV INFORMACI. JITKA

VŠE VYŘEŠENO! MOBIL SE NAŠEL. DÍKY VŠEM KDO HLEDALI! :-)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

fotokronika 2014

12. 1. 2015

Pokud byste měli zájem, na adrese: http://ulozto.cz/xDhkoECz/popovjanek2014-2-mp4 je uloženo video - takový pokus o fotokroniku Popovjánku z loňského roku - které se promítalo na besídce. Ne vždy jsou fotky nebo video kvalitní, ale snad Vás to aspoň trochu potěší. Stahování souboru je neomezené a bez hesla. Pokud byste soubor nedokázali stáhnout, je možné video vypálit na DVD. Když tak se ozvěte. J.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

zkoušky na polonézu

10. 1. 2015

Zkoušky od 13.ledna 2015 vždy v úterý a pátek!!!

úterý od 17 do 18 hodin - všichni společně, od 18 do 18.30 1. a 2. skupina
pátek od 16 do 17 hodin přípravka + všichni kluci, od 16.30 do 18 hodin 1. a 2.skupina


 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0

Tříkrálová sbírka

8. 1. 2015

Tříkrálová sbírka v Popovicích10.1.2015
sraz na obecním úřadě ve 14 hodin

vedoucí skupinek:
Jirka Šilhavík, Petr Kočíř, Tomáš Lyko, Lukáš Stojaspal

koledníci:
Ondra Kočíř, Honza Kočíř, Vojta Šilhavík, Nikča Kožíková, Gabča Martinková, Sára Hanáková, Katka Žufánková, Natka Lyková, Verča Stojaspalová, Nelča Janků, Terka Zelinková, Evča Kunovjánková.

Doufám, že jsem na někoho nezapomněla...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuální zprávičky a informace | Komentářů: 0