Jdi na obsah Jdi na menu

první den tábora - předběžná zpráva

1. 8. 2016

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Havránkovi, 5.8.2016 - Pozdrav z Podolí pro indiány z Lopeníku

5. 8. 2016 13:59

Všechny táborníky a vedoucí moc zdravíme. Velmi se nám líbí váš elán, optimismus a nadšení, které vkládáte do všech aktivit, her a soutěží. Jsou nejenom zajímavé, ale i dobrodružné a dravé. Dokladem jsou fotky a působivá kronika, která vše zdokumentuje a osvětlí. Milá Kristýnko, hezky si to užívej ať máš spoustu hezkých nevšedních zážitků a vzpomínek z indiánského prostředí na Monte Lope. Vzpomíná taťka, mamka a celá rodina.

Davidek Kříž - další pozdravení. ..

3. 8. 2016 22:27

Ahojte všichni. podle fotek jde vidět ze se nenudite a suprove se bavite...hned bych za vami dojela...:-D DAVIDKU mám ti vyřídit pozdrav od bráchy Vikiho a taky babičky a dědy. Jedna slepička se nam dnes zatoulala a nakonec se našla v kurniku uz mela půlnoc...:-D tak se tam na kopečku mějte indiansky krásně a Davco čekej dopis...Máme te rádi a posíláme hubana...zdraví mamka a tatka.

Pro Terezku Malinovou - Pozdrav na Monte Lope

3. 8. 2016 19:57

Zdravíme všechny z kmene Lopenu zvlášťe moooc Terezku .Doufáme,že jsi splnila indianskou zkoušku a uzivas si krásné dny plné dobrodružství ,her a zábavy,na ktere budeš moc ráda vzpomínat. Velikanskou pusu posílají sestřička Zuzanka,mamka,taťka a babička.

Snopkovi - pro odvážné táborníky

3. 8. 2016 17:01

Moc vás tam všechny zdravíme děti i paní vedoucí. Mooc pozdravujeme všechny děti Snopkovi, Vojtíkovi a Natce posíláme velikou pusu, pozdravují babičky a děda., pa mamka a tatka.

Šáchovi - Pozdrav pro indiánské sourozence Aničku a Šimonka

2. 8. 2016 22:35

Zdravíme všechny z kmene Lopenů u Lopeníku. Hodně kásných
zážitků her a soutěží vám přejí rodiče. Naše malá domácí zoo je v pořádku jenom Hakča vás pořád vyhlédá. Samozdřejmě vás všichni mooooc pozdravují!!!

Tereza Kryštofová - Pozdrav pro indiány z Lopeníku

2. 8. 2016 20:24

Posíláme pozdrav pro malé i velké indiány,ale hlavně pro Terezku Kryštofovou. Mějte se moc pěkně užívejte si her, soutěží a snad už jenom krásného počasí. Mamka,taťka,babička a dědeček.

babička a Zdenda - Pro holky Ježovi

2. 8. 2016 20:13

Ahojky holky doufám ,že jste v pořádku po té bouřce a užíváte dál prima tábor. Stále myslíme na vás .

Davidek Kříž - pozdrav

2. 8. 2016 16:53

Milí tábornici, vedoucí a vsichni spolubydlící. ..moc všechny zdravíme obzvlášt našeho indiana Davču. Uzijte si fajn dny plne dobrodružství..her a zábavy. Bárt i Anička se mají dobře...zase se ozveme...mamca, tatka, babicka, deda. Pa

Vlkova - Pozdrav pro holky Leničku, Katku a Verču Ježovi a Krisťu Jenerálovu

2. 8. 2016 15:21

Ahoj holky, doufám, že jste přečkaly bouřku bez vytopené chatky, moc na vás všechny vzpomínáme a přejeme krásné zážitky, na které budete vzpomínat zas celý rok. Dopis teprve vytvoříme.
zdraví děda a babička Vlkovi z Prakšic

Bajajovi - Zdravíme indiánky a indiány kmene Lopenů

2. 8. 2016 11:51

Jsme moc rádi,že hatátitlá a umungi nenarušilo vaše klidné spaní :-) Dnes vyšlo sluníčko a krásně hřeje,přejeme každý den v indiánské osadě krásným a plný dobrodružství :-)Velký pozdrav malé indiánce Elišce Bajajové posílají taťka,mamka,babičky,dědové a Saminka s Mijenkou:-)

Dědkovi - Pozdrav z prérií

2. 8. 2016 10:37

Z uherskohradišťských a popovských prérií zdravíme přátele z kmene Lopenů! Doufáme, že bouřka příliš nepromočila vaše čatky a šatky a pokud ano, tak snad je již slunce vysušilo. Déšť doplnil vodu do potoků a potůčků,zvěř může být napojena a nebude trpět žízní jako minulý rok, kdy bylo těžké ustrážit pramen.Vy budete mít co lovit a hlady tedy snad nezhynete.Ten, co rozumí meteoradarům, předpovídá dobré počasí, pro Ty, co se učí žít s Indiány.Nechť je vám Manitou nakloněn! Za náš malý kmen zdravím Tu, která nerada jen tak sedí a jejíž jména na písmena L a D začínají :-)

Potykovi - Zdravíme všechny velké i malé Indiány :-)

2. 8. 2016 8:55

Moc pozdravujeme všechny Indiány a Indiánky :-)
Po velké bouřce Vám přišlo nádherné počasí tak si to tam pořádně úžíjte.
Posíláme Velkou pusu Simonce Potykové

Mikulčikovi - Pozdrav pro Vendy Mikulčíkovou

2. 8. 2016 7:05

Zdravíme moooc Vendulku a celý kmen LOPENŮ. Do tábora plných indiánů posíláme ranní sluníčko. Vendy o koťátko Lízu je dobře postaráno. Užívejte si dobrodružství a poslouchejte kmenové náčelníky. Pusu posílají bráchové, mamka, taťka, babičky a Šestákovi.HOWGH!

Pozdrav od Kašubových a Weinbergerovych - Pro Terezku Kašubovou

1. 8. 2016 22:34

Posíláme objetí a pusu na dálku. Ať se tam máte všichni dobře, užijete si plno zábavy a dobrodružství. Indián lesů pán je vždy čestný a má svou hrdost. Nikdy si nestřílí z kamarádů a ochraňuje přírodu i slabší. A když je nejhůř a je sám, tak se pomodlí k tomu v co věří!!!V sobotu se na tebe moc těší mamka, babička, Anetka janatová, Matthew Shepherd, Oli, Andy.Máme tě moc rádi!!!!

Kožíkovic - Pozdrav do tábora

1. 8. 2016 22:19

Zdravíme všechny velké i malé táborníky. Jsme rádi, že jste bouřku v pohodě přežil,i a nezmokli jak my :( Klárka pozdravuje velkou náčelnici Niki, a posílá velkou pusu. Mějte se krásně. Zdraví Indiáni z Větrova (Větrné hůrky) mamka, taťka a Klárka.

Jenerálovi - Prakšice - Pozdrav na Monte Lope

1. 8. 2016 21:17

Zdravíme Kristýnku, všechny rudé bratry i sestry a také náčelníky. Užívejte si všech dobrodružství. Přejeme už jen krásné počasí.

Ježovi - Pozdrav z Jarošova

1. 8. 2016 20:40

Zdravíme všechny táborníky, hlavně holky Ježovy(,Káťu, Verču a Lenču) . Přejeme hezké počasí a spoustu hezkých zážitků. Mamka a taťka.
V&V Ježovi.

Snopkovi - Pro odvážné táborníky

1. 8. 2016 20:27

Moc pozdravujeme všechny táborníky,hlavně všechny děti Snopkovi,Natku, Nelču, Vojtíka a Danka, Sofču a Sédu. Moc na vás myslíme a přejeme , aby jste si to mooc užily, posíláme velikou pusu, mamka a tatka. Milan a Helena Snopkovi.

Tamaríni - Pozdrav z náměstí z Popovic

1. 8. 2016 20:13

Letní pozdrav z protějšího kopce zasílají všem indiánům a indiánkám Opi a Opy. Sledujeme pečlivě všechny zprávy od Vás a o Vás a večer se díváme, jestli nevysíláte světelné signály. Zatím nic, tak uvidíme v noci! :-)

Malinovi - Pozdrav z Popovic

1. 8. 2016 19:12

Zdravíme všechny táborniky(hlavně Terezku Malinovou) jsme rádi,že jste bouřku preckali a zvládli v pohodě,moc jsme na vás mysleli.Sestřička Zuzanka posila Terezce velikánskou pusu a my taky. Uživejte táboření. Zase napíšeme. Mamka,tatka,Zuzanka