Jdi na obsah Jdi na menu

první den tábora - předběžná zpráva

1. 8. 2016

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Snopkovi - Pozdrav z Veletin

1. 8. 2016 18:58

Ahoj indiane Seďo a indiánko Sofčo :-) zdravíme vás z Veletin! Ta bouřka byla první a zároveň poslední! Už vám hlási jen pěkné počasí, tak si ho moc užijte. Už se těšíme na dopis a obrázek, co nám zašlete. A taky jak bydlíte a s kym a v jakem jste oddílu? Zase se ozveme mamka a taťka :-) pořád na vás myslíme!

Honsovi - Derfla zdraví INDIÁNKY A INDIÁNY

1. 8. 2016 18:28

Zdravíme holky Honsovi, posíláme mooooooc hubiček.Přejeme hodně zážitků ,hodně skalpů ze soutěží mezi kmeny a vedoucím pevné nervy. HOWGH

Kostadinovi - Pozdrav všem

1. 8. 2016 18:19

Všechny zdravíme(hlavně Sárinku) jsme rádi,že jste bouřku přečkali v pohodě.Brácha Jirka ti posílá velkou pusu.Zase se ozveme.Táta,mamka,Jirka a pejsek Maxík

Šišákovi - Pozdrav z podoli

1. 8. 2016 16:42

Zdravime vsechny taborniky ( hlavne Dominicku Sisakovou) a jsme radi ze vsichni spokojene preckali noc ve spokojenem spanku. ( Opet hlavne nase Domca jelikoz se bourek boji a sme radi, ze sme hned pro ni nemuseli. ) Tak vsechny zdravime a cekame na spokojeny navrat nasich taborniku plnych zazitku.

Lykovi - Pozdrav z Popovic

1. 8. 2016 12:33

Ahojte všichni, móóóc zdravíme Natálku a Toma.
Jsme rádi za informaci o nedělní bouřce. S nelibostí jsme vzhlíželi k obloze a říkali jsme si, co se asi děje v indiánském táboře. Jsme rádi, že jste ji přečkali v pohodě a hlavně přejeme, ať už NEPRŠÍ! Užívejte táboření a dávejte na sebe pozor. Zase se ozveme. Mamka, taťka a Alinka.

Bratranci a sestřenice Snopkovi - Pozdrav do indiánského tábora z Podolí

1. 8. 2016 9:49

Moc pozdravů posíláme do indiánského tábora Lopeník všem indiánům a indiánkám - především Natce, Nelči, Sofči, Vojtovi, Danďovi, Séďovi a těšíme se, až nám dojdou dopisy plné zážitků.