Jdi na obsah Jdi na menu

pokračování kroniky

8. 8. 2016

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Honsovi - Poslední dobrou noc

8. 8. 2016 21:21

Tak indiáni, uteklo vám to jako voda, máte za sebou 9 dní plných her, úkolů, soutěží a dobrodružství. Všechny to dozajista zocelilo a z malých indiánů jsou statečné rudé tváře:-)
Obrovské díky statečným vedoucím, kteří to vydrželi a určitě mají taky dostatečně zocelené nervy:-):-):-) tak krásnou dobrou noc Adriance, Elišce a Vendulce a zítra se na vás budeme moooooc těšit.Mamka a taťka Honsovi

Terezka Malinova - Pozdrav z POPOVIC

8. 8. 2016 21:18

Posíláme Terezko poslední pozdrav,už se na tebe moc a moc těšíme.Uzij si poslední noc v catce a taky poslední okamžiky se super partou,a super vedoucími,pak už budeš jen vzpomínat.PA a pusu. Mamka,taťka,Zuzanka

Tamaríni - poslední večer

8. 8. 2016 20:43

Přejeme všem indiánům krásný poslední večer a poklidné zítřejší balení a bezproblémovou cestu se šťastným návratem na Větrnou Hůrku! Velikááánské poděkování neúnavné a téměř neunavitelné Náčelnici a všem jejím pomocníkům! Máte náš obdiv, jak dokážete zabavit a pobavit tolik všetečků :-) Opi a Opy

Pozdrav od mamky - pro Kentačku Terku Ka.

8. 8. 2016 19:39

Uběhlo to jako voda, doufám, že sis to užila, cestou zpět sme navštívili na Lopeníku les a našli několik hříbků i muchomůrku zelenou. Je to tam nádherné ta příroda, nezapomeň tam nic, pěkně si zkontroluj věci, užij si poslední krásné okamžiky s tou skvělou partou a vedoucími!!!Moc se na tebe těšíme, mamka, babička i můrka s oříškem-)

Šišákovi - Pozdrav z podoli

8. 8. 2016 19:23

Posledni pozdrav Dominicce uz se na tebe zitra moc tesim. Mamka

babi z Veletin - pro Radka Trávníčka

8. 8. 2016 18:00

První a zároveň poslední pozdrav od babičky z Veletin pro Radka :-) už se těším jak se zítra uvidíme a řekneš všechny zážitky! Jaké to tam je.. jak vám vaří.. pozdravuj taky Sofinku a Seďu. Krásný slunečný den se vám dnes vydařil, to je určitě za odměnu a na rozloučenou! Ať se vám vydaří poslední táborák a nezapomeň všechno sbalit! babička

Havránkovi - Pozdrav z Podolí

8. 8. 2016 17:56

Zdravíme naši modrou bojovnici Kristýnku a ostatní rudé tváře.Přejem krásný poslední společný večer a těšíme se na zítřejší shledání.

Snopkovi z Veletin - Poslední pozdrav pro Seďu a Sofču

8. 8. 2016 16:29

Ahoooj indiáááni :-) jaký je poslední den? a co teprve večer? To budete asi řádit, a nepůjdete ani spát :-) nejvíc se těšíme na vaše vyprávění, co a jak a kdy jste si užili, a ne aby jste něco vynechali či na něco zapomněli! Sofi a Sedričku moooc pozdravujte všechny vedoucí, a pěkně jim poděkujte za super dny v táboře. Určitě jim dalo moooc práce vše vymyslet a naplánovat tak, aby se tábor vyvedl, a všem se líbil, a zeptejte se, jestli bude za rok zase! A chtěli by jste jet? Moc všechny zdravíme a na zítra na vás se těší mamka a taťka :-)

Lykovi - Pro Natálku z kmene Nakadamů

8. 8. 2016 16:13

Ahoj Natálko,
posíláme velkou pusu a už se těšíme na úterý. Pá mamka, taťka a Alinka.

Kronikářovi se vůbec nedivíme a ani se na něj nezlobíme, že nestíhá doplňovat stránky lopenické kroniky. O to více se těšíme na vyprávění od dětí a třeba i od dospěláků.
Mějte se všichni krásně. Lykovi

Kotzianovi - Pozdrav pro našeho šamana do modrého týmu

8. 8. 2016 16:06

Zdravíme našeho velkého šamana :D Tak máte tady poslední den,ale hlavně že je prosluněný :D Už se nemůžem dočkat na všechny zážitky co jsi prožil a hlavně co ještě prožíváš Rady :D V pátek dorazíme za tebou do Veletin a budeme oslavovat narozky od strejdy Lubče a Lusacka...a v sobotu u babičky v Kunovicích.Tvůj bráška chodí každé ráno a večer do tvého pokojíku a hledá Tě :D :D A mamka od indiána Honzíka ti vzkazuje,že u nich můžeš jeden den přespat ve Veletinách,tak se domluvte.At se vám poslední den a noc vydaří,papa mamka,tatka a Sebík.PS:zdravíme taky Sofču,Sedrička a Honzu :-)