Jdi na obsah Jdi na menu

Kronika Indiánů z Lopeníku - Den první a druhý

2. 8. 2016

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kotzianovi - Pozdrav pro našeho šamana do modrého týmu

7. 8. 2016 10:42

Zdravíme indiána-šamana-Radka a posíláme moc pozdravů z Hněvošic :-) Moc děkujeme za dopis,jsme rádi že si to s indiánama a indiánkama tak užívaš. Máte super fotečky,hned by jsme taky jeli na takový tábor.Jo a těch 6 šišek co jsi snědl...aby jsme tě poznali až dorazíš domů,at nemáš břicho jak balon :-) :-) Asi máte moc dobrou paní kuchařku,která vám výborně vaří :-) Novinky z domova:měli jsme celý den na zahradě bagr,nepoznáš to tam jak dojedeš domů :-) a Sebík ti vzkazuje že mu je smutno.Tak zatím ahoj šamane :-) Mamka,tatka a bráška.

Potykovi - Pozdrav pro Indiány :-)

4. 8. 2016 14:42

Zdravíme Všechny velké i malé Indiány a Náčelníky
Už se těšíme na večer až si opět přečteme kroniku.Z fotek jde cítit jak jsou děti spokojené a skvěle si tábor užívají. Při čtení kroniky jsem si vzpomněla na tábor na ŠVRČKOVĚ a na Hu-tu-tu-tu :-)
Užívejte si to a hodně štěstí při plnění úkolů
Posíláme velkou pusu Indiánce Simonce máme tě moc rádi Lukášek, táta a máma

Lykovi a spol. - Pozdrav pro vedoucí

3. 8. 2016 23:30

Ahojte všichni dospělí indiání a náčelníci z kmene Lopenů,
móóóc zdravíme a nejprve děkujeme za hlídání našich dětiček. Z fotek a kroniky je nám jasné, že moc odpočinku si neužijete. Přejeme, ať vás humor a dobrá nálada neopouští a hlavně, ať děcka moc nezlobí. Desátý den z nich určitě budou opravdoví indiáni. Mějte se.

Lykovi - Pro Natálku Lykovou

3. 8. 2016 23:02

Ahoj Natuš, moc tě zdravíme a posíláme pusinu. Při předčítání táborové kroniky žasneme, jak se postupně seznamujete s indiánským životem a už teď se těšíme na tvé vyprávění. Užívej táboření a přejeme hodně štěstí při plnění úkolů. Pá Alinka, mamka a taťka. Pozdrav posílá i babička a děda.

Tamaríni - po dešti...

3. 8. 2016 22:26

Tolik hodných a ukázněných dětí a tolik krásných dospěláckých indiánek, to je radost pohledět!
Sámo, nebojíš se, že tě budou považovat rudé tváře za špiona, když má celý tábor holínky a jen ty jsi v nazouvácích? :-)
Posíláme pozdrav všem a přejeme letní dny a klidné noci!
Opi a Opy

Niki - Zdravíme rudé bratry

3. 8. 2016 22:20

Děkujeme za zprávy a fotky z tábora. Vidíme, že se máte dobře a ani minutu se nenudíte. Niki, fandíme vašemu týmu Monteků :) Myslíme na tebe a máme tě rádi. Hodně pozdravu posílá mamka, taťka, Klárka, babi, děda a Kája.

V. a M.Stojaspalovi - POZDRAV Z HORNÍHO KONCE POPOVIC

3. 8. 2016 22:04

Zdravíme všechny APAČE A NÁČELNÍKY z kmene Lopenů jmenovitě VERČU A MÍŠU Stojaspalovi. Doma to není bez Vás ono.Ale na druhou stranu vidíme ,že si to tam náramně užíváte. To nás moc těší.MARV a ZASRAN jsou v poho ,ještě žijí.Tak honem ještě splnit co nejvíc úkolů at máte co nejvíc bodů.Tak se mějte a posíláme moc lubanů.Ahojte mamka,tatka a Lukáš.

Kašubovi - pro Kentačku Terku Kašubovou

3. 8. 2016 20:22

Z fotek vidíme, že máte správný režim na udržování dobré kondice. Protože správný indián musí být hbitý, když se žene za svou kořistí. Jen bychom rádi, aby se kentačka Terka oblíkala více, když je zima po ránu nebo večer. Ostatní indiáni a indiánky mají více oblečení.Moc nám chybíš, ale než se naděješ, tak se uvidíme.Anetka Janatová má pro tebe překvapení.Máme tě rádi!Užívejte si krásného prostředí, zábavy se skvělými vedoucími a náčelnicí.

Peťa :-) - Indiani ze Zahradni

3. 8. 2016 19:52

Ahoj Davčo, vůbec nevím kde všude mám sbírat vajca..Tome doufám že bráchu hlídáš!! Ahojte!! Peťa

Flekačovi - Pozdrav pro indiány

3. 8. 2016 18:58

Zdravíme všechny indiány z kmene Lopenů, hlavně Kubíka. Pravidelně sledujeme nové fotky a čteme kroniky. Užijte si super zábavu. Mějte se krásně a Kubíčkovi posíláme pusu. Pá mamka a taťka.

Gabča a spol. - z čatky od červeného kříže

3. 8. 2016 18:33

Zdravíme všechny náčelníky a indiány z kmene Lopenů.Náš indiánek Janík spal od té doby co jsme odjeli a probudil se až na ranní rozcvičku,tak jste nám ho unavili.Taky chceme moc poděkovat náčelníkům za všechny aktivity a prezentace.Indiánci se vážně nenudí,aj sa nám po Vás stýzká.
Indiánce MEG ze zeleného kmene Lopenů posíláme spoustu pusinek a zítra pošleme dopis,tak snad se nezatoulá.Máme tě moc rádi Janík,máma,táta

Ježovi - Pozdrav z Prakšic

3. 8. 2016 18:11

Ahojte indiáni, obzvláště zdravíme Leničku, Kristýnku, Katušku a Verunku. Užívejte si spoustu legrace, nezlobte náčelníky a mějte se všichni fajn. Zdraví Ježovi z Prakšic.

Bajajovi - poděkování pro Jitku,Sihuatl Tatanka a ostatní Lopenové

3. 8. 2016 18:04

Chtěla bych moc poděkovat za úžasnou prezentaci tábora kmene Lopenů.Je to prostě božíííí se tímto způsobem dozvídat o dění na táboře,jak se děti mají a co dělají z písmenek kroniky a vyčíst z tváří dětí na fotkách,jak jim je,jakou mají náladu.Maminka a ostatní příslušníci rodiny nemusí vůbec přemýšlet nad tím,co asi ta moje holka(kluk)dělají,jak se mají atd....vždy už se těším na večer co nového se dělo za celý den a na fotky a nejedna slza mi ukápne,ale ne smutkem,ale tím vším co pro děti děláte,hry,soutěže atd,atd...úplně nasakuji tu atmosféru která v táboře panuje a vzpomínám na svoje tábory na oheň který hřál a vše krásné co tábor dal :-) Moc,moc děkuji Howgh:-)..Elišce posíláme pozdrav minule jsem zapomněla na jeho velkého bráchu že ji pozdravuje:-)psaní už letí do tábora poštovním holubem,tak snad ho nepotká ohnivý šíp a doletí v pořádku:-)

Snopkovi - pro odvážné táborníky

3. 8. 2016 17:11

Moc vás tam všechny zdravíme děti i vedoucí. Mooc pozdravujeme všechny děti Snopkovi, Vojtíkovi a Natce posíláme velikou pusu, pozdravují babičky i děda, pa mamka a tatka.

Řezníčkovi - Pozdrav ze Zlína pro indiánku Nelču a indiána Danka

3. 8. 2016 10:05

Zdravíme ze Zlína,přejeme Vám plno krásných zážitků a her a hodně štěstí při plnění indiánských úkolů :-).Zdraví a posílají pusu tety Lenka a Irča a strýc Mirek a Martin :-)

Staškovi - Pozdrav z popovského kopečku č.2

3. 8. 2016 0:10

No to je dílo. Jaksi se mi neodeslala celá zpráva. Tak zbytek zde: Ondro a Anet užívejte si to tam a poctivě plňte všechny úkoly. Posíláme pusu mamka, taťka i Nelča, která u nás teď na pár dnů řádí.

Staškovi - Pozdrav z popovského kopečku

3. 8. 2016 0:05

Zdravíme všechny indiány a vedoucí do Lopenického tábora. Moc děkujeme za super zprávy a první fotky. Anet vidím, že letos máš přiřazenou vytouženou jinou barvu družstva do sbírky

Staškovi - Pozdrav z popovského kopečku

3. 8. 2016 0:02

Zdravíme všechny indiány a vedoucí do Lopenického tábora. Moc děkujeme za super zprávy a první fotky. Anet vidím, že letos máš přiřazenou vytouženou jinou barvu družstva do sbírky

Honsovi - pozdrav z Derflanské čatky

2. 8. 2016 21:10

Zdravíme indiány a indiánky všech týmů, hlavně Aděnku z modrého týmu, Elišku z červeného týmu a Vendulku z fialového týmu. Moc pozdravů i zkušeným indiánským vlkům, kteří se nám o ty ratolesti skvěle starají. Moc děkujeme za první fotky a zprávy z Vaší indiánské kroniky. Všechno poctivě sledujeme:-) a potichučku závidíme dny plné zážitků, her a indiánských zkoušek. Tak hodně štěstí v získávání týmových bodů. Posíláme pusu všem třem indiánkám. Mamka a taťka Honsovi

Gabča a spol. - z čatky od červeného kříže

2. 8. 2016 19:32

Milí Lopenové,tak už jsme doma a pořád na Vás myslím,co asi zrovna děláte.Malý indiánek Janík spí a bude asi až do rána,protože se o něho starali všichni indiáni a vedůůůůůůcí z kmene Lopenů.Moc jsme si to s Vámi užívali,bylo to super.Loučíme se až teď,ale už se těšíme,jak Vás všechny uvidíme přijíždět domů.
Naší indiánce MEG posíláme velkou pusinku,moc tě milujeme Janík,mámá,táta