Jdi na obsah Jdi na menu

Bouřka

10. 8. 2017

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pozdrav z Veletin - Pro Radka Sofinku a Sedrička

13. 8. 2017 6:52

Ahoj vnoučátka naše.Tak se vám tábor krátí a za chvílu vás máme doma.máte moc pěkné fotky v kronice a už se těšíme jak nám budete líčit vaše zážitky :-) Doma jsme bouřky velké neměly ale podle radaru jste je tam vy musely mít velké.Snad jste to zvládly všecko v pohodě.Posílamé hubany a už se na vás těšíme.Pa babča a dědula z Veletin :-)

Michalcovi - Mája Michalcova

11. 8. 2017 21:54

Ahojky Magdi.V noci byla u nás velká bouře, báli jsme se, jestli jste všichni v pořádku.Ani jsme ti nestihli poslat dopis, protože sháníme tu dovolenou.Moc se na tebe těšíme, máme tě moc rádi.Spaní pod širákem muselo být super.Pořádně si to tam užívejte,brzy vám to končí.Posíláme velkou pusu

Monika Hnevosice - Pozdrav pro našeho Radůzka :-)

11. 8. 2017 15:08

Ahoj Rady.Tak bouřky už jsou snad za vama a uz budete mít jen hezké počasí.Babicka s dědečkem z Hnevo moooc děkuji za pohled.Sebik je nemocný,tak nemůžeme ani ven,ale za pár dnů bude určitě fit.Uz se tesime az nam budeš povidat vsechny zazitky.Moooc pozdravuj Sofču a Sedu. Papa mamka,tatka,Sebik a Vikča.

Malinovi - pro Vašíka

11. 8. 2017 14:42

Zdravíme všechny táborníky. Vašíku děkujeme za dopis a jsme rádi, že se ti na táboře líbí.

Stojaspalovi - OSADNICE VERČA A MÍŠA

11. 8. 2017 9:39

Ahojte VERČO A MÍŠO, pozdravujeme vás, ale i všechny osadnice a osadníky tábora. Myslíme na vás, určitě se máte, fajn až na ty deštíky a bouřečky. Pozdravuje vás taky babička , ptala se jak se máte.Děkujeme za perfektní dopis. Užívejte si soutěží a her a mějte se FANFÁROVĚ A PÁČEK SHLEDÁČEK.

Iveta Snopková - Seďa a Sofča

11. 8. 2017 8:55

Ahojky :-) Sedri, určitě si pamatuješ, co jsme si říkali o bouřce! Možná jsi ji zaspal, a nevíš, že byla :-) co musíš vědět je, že jsme spolu, a pokud to v bouřce nefungovalo, tak jsi si to málo přál, příště musíš více věřit! Určitě už taková nebude! Sofi, že už umíš ty táborové písničky, a budeme je spolu zpívat, až se vrátíte? Ne všechny? Nevadí, učte se je, i Sedriček! Moc se těšíme s taťkou! Pusu, a krásný den! Mamka a taťka

Dědci - Dobré pobouřkové ráno!

11. 8. 2017 8:08

Děkujeme moc za info, večer jsme seděli na posteli a mysleli na Kryštůfka, Laurinku a ostatní táborníky - jak jste asi na tom, jestli je u vás taky taková bouřka a jak to zvládáte.Jsme moc rádi, že je vše v pořádku a našim drahouškům posíláme pusu :-*

Grajovi Veletiny - bouřka

11. 8. 2017 7:37

Všechny táborníky zdravíme a hlavně naši Evičku :-) jsme rádi,že jste to zvládli.Snad jste se moc nebáli :-) a bouřky se vám už vyhnou.

Malinovi z Popovic - Bourka

11. 8. 2017 4:45

Jsme moc radi,ze jste v poradku,moc jsme na Vas mysleli. Bourka byla skareda a silna a porad nejde od noci elektrika.Snad uz zadna bourka do konce tabora bude.Vsechny moooc zdravime.

Malinovi - Re: Bourka

11. 8. 2017 5:46

Elektrikou jsem myslela venkovni osvetleni,spatne se my to napsalo.

Malinovi - Vašík

11. 8. 2017 5:46

Jsme rádi, že jste v pořádku. Tady hodně foukalo a blýskalo se. Pršelo jenom trochu. Zdravíme Vašíka.