Jdi na obsah Jdi na menu

Druhý a třetí den

9. 8. 2015

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

neluska snopkova - tesime se na tebe

14. 8. 2015 17:08

TABORNICI hlavne Nelusko,to rychle uteklo,co? Uz se na tebe s tatkou a dandou
Mooooooc tesime!!!!!!!!!!!!!papa mamka

Malinovi - Zdravime

13. 8. 2015 20:30

Všechny Strazce pramene moc zdravíme a věříme ,že Vam pramen nevyschl. Terezce děkujeme za pěkný dopis moc nás potěšil audělal nám velikou radost.Na fotka vypadas spokojeně,určitě se ti tam moc líbi .Už se na Tebe moc těšíme,stýská senám. Posíláme pusinky a uzivej poslední dny tábora,na které budeš dlouho vzpomínat.Maminka ,tatínek a Zuzanka.


Honsovi - psaníčka dorazily

12. 8. 2015 9:04

Ahojte všichni,tak se vam to pomaličku kratí.Moooc děkujeme Elišce a Adriance za dopisy,včera dorazily a udělali nám obrovskou radost.Užijte si ještě každý den naplno,myslíme na vás.V sobotu se vás budem moc těšit. Tak držíme pěsti při soutezich.pusu posilaji mamka a taťka,pozdravy posilaji i babičky a dědecci,taky poctive sledují fotky.

Ševčíkovi - Děkujeme za pohled a dopisy

11. 8. 2015 20:54


Zdravíme všechny strážce pramene a Lucince Ševčíkové moooc moooc děkujeme za pohled a dopisy, které nás potěšily. I z těch pár slov a obrázků je vidět, že se Ti na táboře líbí. Jistě si parné dny užíváte a pevně věříme, že se stanete dokonalými strážci pramene a probudíte vílu deště.
Krásné dny a klidné noci přejí všem mamka, taťkové , Týnka , Radečka, babičky a děda

Stojaspalovi - zpravy k Modremu pramenu

11. 8. 2015 20:29

Je tady ticho a na to nejsme zvykli .Miso a Lukyne na momentkach vypadate spravne. Jen tak dal. Uzivejte si taboreni a vsech radovanek lesa a okoli. Dekujeme za vsechno. Tak PACEK SHLEDACEK. A mejte se FANFAROVE.

Stojaspalovi - zpravy k Modremu pramenu

11. 8. 2015 20:14

Zdravime stale neunavne hlidace pramene viz Vercu , vedouci Misu Lukyna a spol.Verco moc dekujeme za velmi originalni psanicko ( urcite Ti to dalo moc prace ). Doufam , ze poskocite alespon o dve mista ku predu ,ale pokud ne tak to nevadi " NENI DULEZITE VYHRAT ALE ZUCASTNIT SE " . Urcite to dokazete spolu s vedoucimi. Moc se tesime na sobotu az dorazite domu.

Kostadinovi - Pozdrav strážcům pramene

11. 8. 2015 18:29

Dekujeme Sárinko za dopis i babičce prišel.Máme velkou radost.že si to tam užíváš.Jiříček ti posílá moooooc pusinek.Už se na tebe těšíme,zdravíme všechny ztrážce a vedoucí.

Staškovi - posíláme pozdrav

11. 8. 2015 17:59

Zdravíme celou bandu Strážců pramene, pokud pramen horkem ještě nevyschl.

Staškovi - posíláme pozdrav ...pokračování

11. 8. 2015 18:09

Děkujeme Ondrovi a Anetce za parádní dopisy, koutky nám při jejich čtení cukaly. Anet tvůj byl pěkně stručný akorád u jmen se píše velké písmeno. Ondro tvůj byl pěkně podrobný akorád příště dělej větší mezery mezi slovy

Staškovi - posíláme pozdrav ...pokračování

11. 8. 2015 18:12

Máme se dobře i kluci. Takové je tu ticho, že slyším, jak se kluci pod pergolou dohadují. Už se na vás moc těšíme. Užijte si zbývající dny a poslouchejte vedoucí. Zdraví mamka a taťka! PS: Jity děkujeme za doplňování fotek a info, je až neuvěřitelné, že ti na to zbývá čas.

Zuzanky - Dekujeme za dopis

11. 8. 2015 14:35

Terezko moc děkujeme za dopis,který nám dnes přišel,moc nás potěšil. Zuzanka ho brala od paní postacky a když
jsem jí řekla,že píše Terezka úplně se jí rozzářila očička a volala Tea, Tea píše. Už se jí stýská .Posíláme ti moc a moc pusinek !!!!!!!!

Dědkovi - Přišel nám dopis, hurá!

11. 8. 2015 14:21

Milá Laurinko, moc děkujeme za dopis s obrázkem, který dnes přišel a moc nás potěšil. Děkujeme také pisateli nebo pisatelce, který/á se postaral o textovou část! Doufáme, že ti přišel aspoň nějaký pohled od nás a že ho čarodejnice Nepořádnice nebo ježibabice Čurbesice někam nezašantročila! Posíláme velkého hubana! Maminka, tatínek, kluci buci a spol :-)

Malinovi - Zdravime

11. 8. 2015 10:07

Posíláme všem tabornikum a vedoucím pozdrav ze slunecnych Popovic,tak už se Vam tábor pomalinku krátí tak si dětičky uzivejte jak to jen jde a poslouchejte vaše vedoucí. Zazitky z tábora jsou nejkrásnější vzpominka do života. Fotky opět krásné a kronika výborná .Terezku moc pozdravujeme a posíláme pusinky.maminka,tatínek,Zuzanka a babička s dědou. Už tě čeká i tvuj zakrsly králíček hopik mopik a pejsani yesika a kesina .

Koníčkovi - Pozdrav pro Barunku

11. 8. 2015 10:06

Ahoj Barunko, dnes přišel dopis od tebe, který nám udělal velkou radost. Psalas o duchovi, kterému pomáháte, tak ať se vám ve vašem snažení daří a pramen zachráníte. V tomto horkém počasí s tím budete mít práce až až :-)
Tobě i ostatním dětem a vedoucím přejeme, abyste si zbývající dny na táboře užili hlavně ve zdraví a pohodě.
Zdraví mamka, taťka, Honza, Kuba a Kejsinka

Honsovi - zdravíme odvážné strážce

11. 8. 2015 9:18

Posíláme všem ,bez rozdilu věku, mooooc pozdravů do hnízda úžasných táborníků.Strážci strážců zaslouží metál za úžasnou obětavost pro dětičky v tomto počasí. Spokojenost dětskám na fotkách sviti z o či . posíláme velkou pusu Adriance , Elišce Honsovým a Vendulce Mikulčíkovic.Kronika je výborná, těšíme se každý den na nové fotky.Užívejte si to tam. Přejeme trpělivost při hledání těch vodních pramínků.zdravi mamka a taťka Honsovi

Partlová starká - pozdrav

10. 8. 2015 21:48

Pozdravujeme Paulínku Partlovu


starká a starký zo Slovenska

Křížovi - Pozdrav z kopečka

10. 8. 2015 21:24

Zdravíme všechny statečné táborníky, vedoucí a ostatní účastníky...Myslíme na Vás jak si užíváte her, dobrodružství a dění v táboře. Speciální pozdrav pro Davídka a Viktorka Kříže. Posílám pusu. Mamka a tatka. Zdraví i babička s dědou, Pepinka, Anička a tři slepičky s kohoutkem. :-)

Dědkovi - Pozdrav pro Laurinku

10. 8. 2015 17:55

a ostatni strážkyně a strážce pramene.
V tomto vedru máte těžký úkol pramen ustrážit, aby vám nevyschl nebo se naopak neproměnil ve vřídlo.Tak ať se vám to daří!Jak vidno, tak máte na pomoc nejen pohádkové bytosti, ale i hasiče, tak jen doufáme, že víc složek IZS už nebudete potřebovat ;-) Moc zdravíme Laurinku a těšíme se na další fotky a zápisky do kroniky.Kluci + holka(mamka) Dědkovic, babičky a děda.

Bílová - Pozdrav pro holky Bílovi

10. 8. 2015 17:41

Ahojte ,,Strážci pramenů,,
ahojte Martinko a Viktorko,moc Vás pozdravuje mamka,babička a děda,posíláme velkou pusu.

Ilona Potomáková - Utíká to jako voda

10. 8. 2015 10:18

Dnes už je začátek druhého týdne , čtyři dny přešli a už je jen 6 dnů před vámi. Děti hodně si užívejte každou chvilku na táboře, utíká to jako voda, sotva se ohlédnete a bude sobota. Vaše vedoucí moc nezlobte a raději jim vyjděte vstříc, myslí to s vámi dobře. Těm nejmladším už se jisto jistě stýská, jejich maminkám zajisté také, ale ani jeden nejsme srágorky a zvládneme to ze vztyčenou hlavou. Děti pamatujte, zážitek který na táboře zažijete vám už nikdo nikdy nevezme a o to v životě budete bohatší. Tak se držte pánové a paní vedoucí, dětičky užijte si to a já se loučím. Všem posílám velkou pusu, nejenom svým dětem ale i vám ostatním. Ilona Potomáková