Jdi na obsah Jdi na menu

Další zprávy!

12. 8. 2015

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dědkovi - Milá Laurinko,

15. 8. 2015 9:43

dnes už jedete domů, nejspíš už se tento pozdrav do tábor booku nedostane, ale i tak - přejeme úspěšné sbalení - doufáme, že se ti do kufru nepřibalí nějaké strašidlo nebo nějaká jiná potvůrka a už se na tebe moc těšíme!
Maminka, tatínek a kluci ( + babi a děda)

Ilona Potomáková - Už to končí

14. 8. 2015 19:57

Milé dětičky, stateční vedoucí, zítra už se vracíte domu a my se samozřejmě na vás moc těšíme. Užijte si poslední zbytky táborového běsnění a zítra v plné polní vás očekáváme. Samíku a Adélko, nebojte než přijedete dort bude v ledničce, ráno pro něho jedu. mamka

Flekačovi - Pozdrav pro táborníky

12. 8. 2015 16:57

Ahoj Kubíku, posíláme pozdrav na tábor i všem táborníkům. Děkujeme za dopis i pohled, moc nás potěšil. Dívala jsem se na nové fotky a podle nich se tam skvěle bavíte. Mějte se tam krásně. Posíláme pusu a moc se na tebe těšíme. Pá mamka a taťka

Venda Š. - Re: Pozdrav pro táborníky

14. 8. 2015 17:17

Ahoj Vendy tak máš poslední večer před sebou určitě budete mít velký tábor fotky máte úžasné už se na tebe mooc těším tak přeji všem táborníkům skvělou rozlučkovou zábavu pa mamča

Lenička a Káťa Ježovi - Pozdrav z Prakšic

14. 8. 2015 13:49

Ahoj holky, každý den sledujeme co v táboře děláte, držíme palečky abyste za ten úklid chatky měly nejvíc bodů. Moc a moc Vás pozdravujeme a těšíme se až nám všechno o táboře řeknete osobně. Zdravíme taky všechny, kdo se o vás starají a paní kuchařku a hlavně kronikáře, co tak krásně píše kroniku. Podle toho podrobně známe, co všechno jste zažili a děkujeme za krásné fotečky. Zdraví babička a děda Vlkovi a babička Kaňova.

Honsovi - pro Eli a Adi

13. 8. 2015 23:01

Ahojte holky šikulky,mooc děkujem za další dopisy.Taky už se na vás strašně těšíme . Doufám, že si všechny zážitky pamatujete,moc se na ně těšíme. Zítra máte před sebou posledni den,tak si ho poradně užijte.Posilame moc pozdravu i obětavýma vytrvalým vedoucím , skvělé paní kuchařce a panu doktorovi se zázračnou mastičkou :-) holkám pusu ...mamka a taťka

mamka a taťka Křířovi - ještě poslední dálkové pozdravení

13. 8. 2015 21:51

Ahoj kamarádi. Všechny zdravíme. Především Viktorka a Davídka Kříže, jsme moc pyšní na to jak zvládáte táborový život a doufám,že moc nezlobíte vedoucí. Užijte si poslední dva dny v přírodě a moc se na Vás oba těšíme!!! Mamča a taťka. Zdraví taky babička, děda, a všechno zvěřstvo. P.S. Slepičky i kohoutek jsou v pohodě, mají denně čerstvou vodu i 3x denně jídlo, Pepinka i Anička se na Vás už moc těší. Hezkou zábavu a ahoj v sobotu.

bráchové Roman a Lukáš - Pozdrav pro Vendu Mikulčíkovou

13. 8. 2015 20:47

Ahoj Vendulko, každý den nahlížíme na fotky, které jsou super. Pročítáme kroniku i několikrát po sobě. Po přečtení máme pocit, jakoby jsme byli na táboře s vámi. Užívej si s kamarády poslední dny na táboře, ještě se dvakrát vyspíš a budeš doma :-) Už se těšíme Roman a Lukáš.

natálka a Vojtíšek Snopkovi - Pro táborníky

13. 8. 2015 19:26

Zdravíme Natálku a Vojtíška, díváme jse na fotečky a jsou fakt užasné, jsme moc rádi, že jste jeli oba dva a mohli jsi to společně užít, zážitky, které vám zustanou, vám nikdo nevezme. Zdravíme i šikovné vedoucí. Pozdrav posílá i babička s dědou. Moc se na vás těšíme.Posíláme velikou pusinku. mamka a tatka.

nelca snopkova - velky pozdrav

13. 8. 2015 18:47

Ahoj nelusko,vidime te na fotkach,divame se a cteme kroniku s tatkou a dandou a tetou Lenkou-je u nas na navsteve, uz se tesime az dojedes a udelame si jen sami mensi oslavu tvych narozenin, jen sami a na chate u vody,babicka a radecka prijedou pozdeji,protoze je velke horko a dort by se roztekl...mame pro tebe s tatkou a dandou prekvapeni,tak se moc tes,posilame pusku vsichni i obe babicky a dena

Malagovi - Zdravíme strážce a hlavně naši Verunku :)

13. 8. 2015 12:49

Tak jsme zhlédli další fotky a jsme nadšení z vašich parádních dobrodružství!!! Verunko, jsi dobrý skokan a děkujeme za pěkný dopis :) Moc si užij se svým oddílem i všemi ostatními ještě spoustu zábavy a všem dospělákům přejeme hóóódně energie v těchto parných dnech.. obdivujeme!!!
Pa a těšíme se v sobotu.
Mamka, taťka a Ondra

Ježovi - Pozdrav z Prakšic

13. 8. 2015 10:20

Ahoj Leničko a Katuško, denně zasedáme k počítači a netrpělivě čekáme na další fotečky. Hodně se u nich nasmějeme (hlavně ta poslední s vyplazeným jazykem) a závidíme vám překrásné zážitky, které si sebou přivezete. Máte fakt úžasné vedoucí, kteří pro vás připravili báječný tábor, na kterém se určitě nenudíte.
Mějte se krásně a posíláme sladké pusinky
Mamka, taťka a Mareček

Radek Trávníček - Pozdrav pro strážce :-)

12. 8. 2015 20:07

Ahoj Rady. Doufám, že si to na táboře moc užíváš! Dívali jsme se s babičkou na fotky, máte to tam super, hned bych taky jela :-)
Jsme ve Veletinách a všichni Tě moc pozdravují! Nejvíc Sebík, pořád ukazuje na fotky, kde jsi ty a volá ,,dady, dady, dady,,. Už je mu po Tobě moc smutno. Tak se měj a pozdravuj od nás Sofinku, mamka

Sofča Snopková - pozdraveníčko

12. 8. 2015 19:50

Ahoj všem a taky naší tábornici Sofince. Pořád se na Tebe díváme, na fotky, a všechno si čteme.. vypadá to, že si tábor mooc užíváte :-) Jestlipak jste popřáli Zuzce, a ona vám dala nějakou odměnu? Měla svátek :-) Sofi, poslala jsem Ti klobouk, ale na žádné fotce není vidět. Můžeš se s ním někde vyfotit a poprosit, aby ji vedoucí dali sem na internet, protože pokud ti nepřišel musím ho jít dohledat na poštu. Mooc tebe i ostatní zdraví mamka, taťka, brácha i Sebík-to je pěkný čertík :-) všichni se na tebe těšíme

Malinovi - Pozdrav

12. 8. 2015 17:36

Velký dík všem vedoucím, ze i v takovém vedru vymýšlí pro děti tak úžasný program. A taky dík paní kuchařce a zdravotníkovi, že se o děti tak starají! Tomášku, moc děkujeme za dopis a už se na tebe těšíme a všichni tě moc pozdravují.

Vendy Šoh. - pro Vendy a celý tábor

12. 8. 2015 16:59

Ahoj Vendy dívám se na Vaše úžasné fotky jak si tam pěkně lebedíte hned bych jela taky na tábor máte supr vedoucí které zdravím a ty už se konečně začni usmívat tak pa zase písnu zdraví ségra Klára

Lykovi - Pro Natálku

12. 8. 2015 16:50

Ahóóój Natuš,
právě jsem dočetla řádky pondělní a úterní kroniky. Velice mě zaujal "Pohádkový večúrek". To muselo být srandy. Hned jsem si vybavila ty vaše převleky a scénky z minulých let. Doufám, že bude nějaké video.
A letní kino? To je nápad! Vedoucí musí pořád vymýšlet nějaké "novinky".
Včera nám přišel dopis. Píšeš, že jsi bez hlasu. Neboj, to doma poléčíme.
Užívej tábora, pozdravuj Alinku, Toma a spol.
Pusku posílá maminka a taťka.

Dědkovi - Ještě vzkaz pro Laurinku a ostatní s modrým šátkem

12. 8. 2015 16:48

Samozřejmě držíme palce Piraním!!!!!!!!!!!

Dědkovi - Ahoj Laurinko a ostatní táborníci!

12. 8. 2015 16:46

Právě jsme si prohlédli nové příspěvky a smekáme klobouk před vedoucími, protože je vidět, že o zábavu máte pořád postaráno a že si dali spoustu práce, abyste se ani chvilku nenudili. Zdravíme malé i velké a držíme palce při boji proti Lysohlávkovi a ostatním zákeřňákům.Lysohlávek -to už je opravdu těžký kalibr! Pusu Laurince posílají všichni doma!

Jitka - Pro Vendulku Šohajkovou

12. 8. 2015 16:40

Ahoj beruško,
akorát jsem se dodívala na vaše fotky a vypadají krásně. Doufám, že si tábor užíváš a přivezeš si spoustu krásných zážitků a vzpomínek. Všichni tě moc pozdravují a moc se na tebe těší. Posílám ti moc pusinek.

Pa maminka