Jdi na obsah Jdi na menu

info k soustředění 2014

7. 5. 2014

Soustředění 2014

Sraz na soustředění je ve čtvrtek 8. května v 9 hodin na klubovně (kdo rád spí, natáhne si radši budíka!).
Nezapomeňte na karimatky, spacáky, peřinky pod hlavu a oblečení na spaní raději teplejší.
Důležité jsou také hygienické potřeby, cvičky, deníček a psací potřeby
Malé děti, které nebudou na KD spát, si rodiče vyzvednou ve čtvrtek v 19 hodin a je nutné, aby byly zpět na KD v pátek 9. 5. nejpozději v 9 hodin.
V pátek máme odpolední program na Amfíku, budeme tam mít i taneční zkoušky. Od 17.30 hod. bude připravený táborák s opékáním špekáčků, kde zveme i rodiče, aby přišli společně s námi posedět a pobesedovat.
Jen poznámka: prosíme rodiče, aby za dětma během soustředění nechodili, věřím, že to děti zvládnou a pokud by přece jen byl problém, máme na rodiče telefonní kontakt!

Po táboráku, v cca 19 hodin si rodiče převezmou děti z mladší skupiny, pro které tímto soustředění končí. Věci, které budou mít děti na KD, si můžete vyzvednout v sobotu mezi 11. a 12. hodinou.
Starší skupina končí soustředění v sobotu v 11.30 hodin.

Ohledně stravování: děcka mají zajištěné jídlo 5x denně - oběd a večeře teplé jídlo, po celý den pitný režim a také nějaké oplatky, prosím rodiče, aby zvážili, jestli je nutné dětem nabalit tašku sladkostí, chipsů nebo dokonce svačiny. Většinou pak jídlo, které jste v poplatku za soustředění platili, děcka nesní!
V neděli 11. 5. začíná vystoupení v 15 hodin. Sraz bude na klubovně ve 14 hodin. Děcka budou vystupovat:
 - obě skupiny s folklorním pásmem v krojích (starší děcka dostaly kroje na minulé zkoušce, malí dostanou kroje před vystoupením),
další vystoupení bude:
- starší skupina historické tance – holky dostanou oblečení před vystoupením, kluci (a holky co tančí kluky), by měli mít černé kalhoty (pokud možno - ne rifle).
- mladší skupina bude tančit country – trička Popovjánku, kluci rifle, holky dostanou sukýnky. Nezapomeňte na cvičky!